Har I hilst på pigerne?

Fik jeg nogensinde introduceret jer til mine dejlige damer? Det tror jeg ikke! Jeg har heller ikke haft dem længe. Har jo haft Yagami, i knapt to år (fik ham i Januar 2011)… Men fik for nylig to mere… Og det jeg taler om er selvfølgelig mine dejlige dværghamstre <3

De hedder henholdsvis Hinata, og Misha!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

7 thoughts on “Har I hilst på pigerne?

 1. Aaaawh hvor er de søde!
  Har selv haft dværghamstre engang, de er simpelthen så dejlige, og totalt hyggelige og have kravlende rundt over det hele :b
  Ville vildt gerne ha’ en igen, men nu har jeg jo min kat, så det ville nok være en halv dum idé :S

  1. Ja det er bare de dejligste væsner :) kunne slet ikke forstille mig at leve uden dem ^^” købte straks mit hamster, light, da jeg flytede hjemmefra :)

   Men ja… Hamster og katte er i sandheden ikke den bedste combo ^^

 2. HVor er de bare søde :)
  Jeg har slet ingen dyr (og har faktisk aldrig haft det), men vil så gerne, men hælder nok mest til en hund :)

 3. Hvor er de søde <3

  Og tak for linket! Det er ret sejt :D

  Jeg kunne nok godt sætte mig mere ind i php, hvis jeg kunne overskue det, men jeg har aldrig fået det gjort. Jeg kan nok til, at jeg kan rette i de wordpress-designs, jeg finder på nettet, og det er fint nok indtil videre. Men en eller anden dag kan det være, jeg sætter mig ned og får læst på det :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.