Fik jeg nogensinde introduceret jer til mine dejlige damer? Det tror jeg ikke! Jeg har heller ikke haft dem længe. Har jo haft Yagami, i knapt to år (fik ham i Januar 2011)… Men fik for nylig to mere… Og det jeg taler om er selvfølgelig mine dejlige dværghamstre <3

De hedder henholdsvis Hinata, og Misha!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. Aaaawh hvor er de søde!
  Har selv haft dværghamstre engang, de er simpelthen så dejlige, og totalt hyggelige og have kravlende rundt over det hele :b
  Ville vildt gerne ha’ en igen, men nu har jeg jo min kat, så det ville nok være en halv dum idé :S

  1. admin says:

   Ja det er bare de dejligste væsner :) kunne slet ikke forstille mig at leve uden dem ^^” købte straks mit hamster, light, da jeg flytede hjemmefra :)

   Men ja… Hamster og katte er i sandheden ikke den bedste combo ^^

 2. HVor er de bare søde :)
  Jeg har slet ingen dyr (og har faktisk aldrig haft det), men vil så gerne, men hælder nok mest til en hund :)

 3. Hvor er de søde <3

  Og tak for linket! Det er ret sejt :D

  Jeg kunne nok godt sætte mig mere ind i php, hvis jeg kunne overskue det, men jeg har aldrig fået det gjort. Jeg kan nok til, at jeg kan rette i de wordpress-designs, jeg finder på nettet, og det er fint nok indtil videre. Men en eller anden dag kan det være, jeg sætter mig ned og får læst på det :)

 4. Åh, hvor er de altså vildt kære. Er helt vild med silverfox farven :-).

 5. admin says:

  Tusind tak begge to :) Er også bare så stolt, og glad for mine to piger ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.