I dag løb jeg for første gang nogensinde, med musik i ørerne. Jeg har ingen Mp3 afspiller, eller telefon der kan bruges til formålet (min mp3 afspiller blev stjålet for 2-3 år siden, og jeg fik aldrig købt en ny). Men da jeg jo passer min mor og stedfars gård, har jeg været lidt i deres gemmer og kigge, da jeg vidste min mor havde flere end én mp3 afspiller. Jeg fandt da også en lille gammel Zen, som godt nok spiller meget lavt, men som i det mindste kan afspille musik.

Der skulle selvfølgelig findes musik – da jeg ikke kan holde min mors musik ud XD Jeg har masser af musik på min computer, men jeg ville se om der var nogle forslag, til noget godt løbemusik. Jeg blev meget skuffet! Godt nok var der meget løbe musik at finde, men det var stort set alt sammen dance, og techno musik. Musik jeg for alt i verden ikke gider at spille min tid på.

Jeg endte med, bare at fylde mit sædvanlige musik over på mp3 afspilleren og håbe på, at der var noget man kunne løbe sådan nogenlunde til. Og det var der faktisk. Derfor vil jeg nu dele med jer, hvad et alternativ til techno musikken kunne være, når man skal løbe :D


Within Temptation – Iron


Within temptation – Faster


Within Temptation – In the middle of the night

 

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. Jeg hører aldrig musik når jeg løber. Nu ved jeg så ikke hvor du løber henne, men som du ved så løber jeg i skoven. Nyder roen derude, og stilheden og dyrenes puslen og bladenes raslen.
  Man bliver bombaderet med musik og larm hele dagen, så det er rart med en pause når man løber :)

  1. admin says:

   Det er jeg til dels enig i – men nu tænkte jeg at ville prøve noget andet, og det giver faktisk lidt gejst, når man er ved at gå død. Jeg tror også det vil komme til at varierer om jeg gider løbe med musik, alt efter hvor træt jeg er på den pågældende dag ^_^

 2. Jeg hører også gerne musik når jeg løbe. Finder man det rigtige har det nemlig 2 fordele: a, man overdøver lyden af sit tiltagende hektiske åndedrag, der jo ellers kan være ret så demoraliserende, og b, man finder automatisk ind i rytmen, hvis den er tilpasset løbetempo, så man kan løbe hurtigere og længere uden at kæmpe så meget for det. Åh ja, og det kan også gøre vidundere for humøret :)

  Du har gode forslag, dem må jeg få hentet og føret til, hehe.
  Har du hørt Kamelots, Center of the universe? Den er lidt i samme dur synes jeg i hvert fald, og det er en af de sange jeg plejer løbe til :)

  1. admin says:

   Jeg kender udmærket Kamelots, men den pågældende titel siger mig faktisk ikke noget. Jeg må lige prøve at høre den i morgen, når jeg ikke er så træt mere :D Jeg er super glad for dit forslag. Håber den passer til mit løb – men jeg har faktisk allerede et par sange fra Kamelots på mp3 afspilleren – så kan da allerede sige nu, at du er ret hardcore til at “gætte” min smag ;)

 3. Far says:

  Hej min tøs. Du må dæleme løbe stærkt ;o) Måske skulle du gennemse min gamle samling lpèr fra da “far var dreng” der er en del heavy stuff i samme genre ;o) (Jeg var også ude at “løbe” i går, men valgte at spille “himmelhunden”, da den passer bedre til min kadance!

  1. admin says:

   Det vil jeg da helt sikkert :D Hvis du da har en lp-afspiller (eller hvad søren sådan en nu hedder XD). Men der har nu heller aldrig hersket nogen tvivl om, at du har god musikstil ;D

   Er du begyndt at løbe? :D Hvor er det sejt! Så kan det da være at vi skal løbe sammen engang! Hastighedsforskellen gør ikke noget, hvis vi har sådan en – jeg får jo også noget ud af at løbe lige så stille :) Hvor ofte løber du? Og hvornår startede du?! ;D Du har jo slet ikke nævnt det XD

   1. Far says:

    Jeg tror nu også bare jeg skal kalde det at jogge ;o)
    Ja jeg har været så heldig, at min ryg igen tillader mig at bevæge mig lidt, men jeg er startet lige så stille med 2 små ture hver uge. Og det var først i sidste uge jeg har forsøgt mig igen efter ca. 10 års tvungen pause.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.