Jeg elsker at deltage i konkurrencer! Jeg har godt nok kun, vundet én, i hele mit liv, hvor det har været held der har skulle spille ind – som det jo er, i de fleste konkurrencer på internettet. Men på trods af, at jeg bare har mere held i kærlighed, end i spil; ja, så prøver jeg alligevel lykken overalt hvor jeg kan!

BodyCollection.dk er ingen undtagelse. De har lige nu en konkurrence kørende, hvor man kan vinde et gavekort på 300 kr til deres webshop. Det eneste man skal gøre, er at “syntes godt om” dem på deres facebookside.

410

Hvis jeg vinder gavekortet på de 300 kr, vil jeg helt klart bruge det på, nogen af de fine tilbud, de i øjeblikket har på siden, så jeg kunne få mest muligt ud af “pengene”. For eksempel er jeg meget glad for CLINIQUE’s High impact mascara, som hverdags mascara – og 59 kr for sådan en, er jo langt under halv pris.

411

 

Desuden har jeg mine øjne på en knald rød læbestift fra Elizabeth Arden (ELIZABETH ARDEN – Læbestift ceramide plump perfect PERFECT SCARLET), som jeg tror ville se fed ud, når jeg skal til introfest i næste weekend.

Læbestiften, er ligeledes sat ned. Den er sat ned fra 225 kr, til 119 kr.

Elizabeth Arden produkterne, er en serie af produkter jeg simpelthen ikke kan få nok af.

412

 

 

En lækker håndcreme fra Raunsborg, til halv pris (49,-), er heller ikke til at gå udenom, sådan uden videre. Den kunne være lækker at eje, inden vinteren kommer – og hvis den bliver lige så kold som sidste år, kommer jeg til at skulle bruge litervis af håndcreme, med så sprukne mine hænder bliver af det kolde vejr.

413

 

 

Men det kunne også være, at man i stedet skulle glæde en som man holdte af, med gavekortet. Jeg har i hvert fald en veninde, som ville elske mig, hvis jeg købte hendes yndlings parfume til hende (BRITNEY SPEARS – Midnight Fantasy). Jeg ville også stadig have råd til en håndcreme og en læbestift, for parfumen er sat ned til kun 109 kr (normalpris 249,-).

 

Elsker du også, at drømme om at vinde div. konkurrencer? Og har du lige som jeg, allerede fundet ud af, hvad du skulle bruge gavekortet på hvis du vandt?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Nicki says:

    Jeg har aldrig haft det fornødne held til at vinde diverse konkurrencer, men jeg håber da altid. I det her tilfælde ville gavekortet helt sikkert bruges på en parfume, måske C.K. One.

  2. Det er sjældent at jeg vinder noget, men jeg havde lige en heldig periode for noget tid siden. Jeg vandt nemlig først 1500 kondomer (hmm…), halskæde + øreringe og en kasse egekilde danskvand. Jeg har desværre ikke vundet noget siden, haha! :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.