Hvilke/n peplum top?

Jeg er sådan i tvivl om hvilken peplum top jeg skal bestille hjem (Læs evt. indlæg fra i går, omhandlende toppene). Og jeg skal snart have det gjort hvis den skal nå at komme inden næste fredag… Jeg har besluttet mig for at bestille 2-3 hjem, og så returnere dem som det ikke skal være. Men hvilke skal det være?

Hvilke/n top skal jeg bestille hjem?

Se resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Du kan smide op til 3 stemmer – og jeg ville være lykkelig hvis du gav din mening til kende. En uddybene kommentar er også altid velkommen.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Hvilke/n peplum top?

    1. Tusind tak! :D
      Jeg syntes også nummer 2 er rigtig flot – jeg er bare bekymret over at der ikke er nogen ærmer der på. Det får bare mine overarme til at se så enorme ud ^_^” Men skal ud forbi ONLY i dag, og se om de har den i butikken, så jeg kan få den prøvet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.