Jeg er sådan i tvivl om hvilken peplum top jeg skal bestille hjem (Læs evt. indlæg fra i går, omhandlende toppene). Og jeg skal snart have det gjort hvis den skal nå at komme inden næste fredag… Jeg har besluttet mig for at bestille 2-3 hjem, og så returnere dem som det ikke skal være. Men hvilke skal det være?

Hvilke/n top skal jeg bestille hjem?

Se resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Du kan smide op til 3 stemmer – og jeg ville være lykkelig hvis du gav din mening til kende. En uddybene kommentar er også altid velkommen.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Så er der blevet stemt! :D hehe. Syntes de er rigtig søde sådan nogle toppe, men jeg syntes nr 2 er den flotteste af dem alle :)

    1. admin says:

      Tusind tak! :D
      Jeg syntes også nummer 2 er rigtig flot – jeg er bare bekymret over at der ikke er nogen ærmer der på. Det får bare mine overarme til at se så enorme ud ^_^” Men skal ud forbi ONLY i dag, og se om de har den i butikken, så jeg kan få den prøvet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.