I dag har jeg været nødsaget til at melde mig syg. Det er simpelthen det mest forfærdelige jeg ved. Lige inden jeg skal ringe bliver jeg altid rigtig ked af det, og får svede ture. Jeg har simpelthen så dårlig samvittighed over at lade mine kollegaer i stikken – selv om det selvfølgelig er bedre end at jeg møder ukampdygtig op på arbejde, smitter alle, og alligevel ikke får lavet hvad jeg skal, fordi jeg er hammer syg.

427

Jeg har heldigvis en sød chef, og nogle super gode kollegaer, som ved at jeg aldrig ville pjække fra mit arbejde – og dermed altid har forståelse hvis man er nødsaget til at ringe sig syg.

Derfor melder jeg mig aldrig syg, medmindre jeg virkelig er meget syg – som fx. nu, hvor jeg har feber, er snottet, og har så snøret sammen en hals at man næsten ikke kan høre hvad jeg siger.

Har I det også dårlig over at skulle melde jer syge fra arbejde? Hvorfor? – og hvad gør I for at gøre situationen nemmere for jer at håndtere?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(8) Comments

 1. Ha ha, please. Jeg render rundt i shorts hele året. Er aldrig blevet syg af at være kold – elsker kulde!

  Jeg rendte rundt på Island i shorts, til skræk og rædsel for min rejsefrænder!
  Plus, har min islandske sweater på! Den holder al kulde borte fra mig.

  Du er bare altid syg.. kender ikke nogen der er lige så syg som dig. Du laver nok for meget, og stresser din krop. Eller også er dit immunforsvar bare virkelig ringe.
  Faktisk, da jeg blev syg i maj (efter du havde smittet mig vil jeg gerne lige minde dig om!) var det første gang i 2 år jeg havde en rigtig sygdom. All.your.fault!

  1. admin says:

   Du er tosset XD Jeg havde også en lære i folkeskolen, som altid tågede rundt i snevejr! I er bare HELDIGE med at i ikke bliver syge XD

   Og ja :'( Mit helbred er sgu sørgeligt! Men jeg tror til dels, at det er fordi jeg er begyndt at leve ret så usundt igen. Jeg skal have taget mig sammen, men det er bare så svært når man rejser i mellem to forskellige hjem ^_^

   1. Ingen undskyldning. Hurtig nem mad behøver ikke være usund. Køb noget kål, det er herligt og billigt lige nu :D

    1. admin says:

     Det er nu en ret god undskyldning. Når man ankommer klokken 21-22 ude på bøøhlandet, er der sgu ikke meget mad man kan købe… Så er det nemmere at gribe en pose pomfritter i fryseren ;)

 2. At melde sig syg er aldrig rart, men det er nu det mest fornuftige, når man i tilfælde, som dit, ikke kan fungere. Tror de fleste kollegaer hellere vil ha’ at man møder frisk på arbejdet, end at møde sløv og så smitte alle, som du også selv skrev.

  God bedring! ♥

  1. admin says:

   Tusind tak, søde :’)
   Men nej – jeg hader det simpelthen! Men er jeg bare en smule syg, så melder jeg mig ikke syg. Melder mig kun syg hvis jeg, som nu, føler at jeg er ved at dø XD

 3. Øv da… rigtig god bedring…
  _ og ja jeg har det lidt som dig…. men det er helt klart blevet bedre efter jeg har fået børn – for når ens børn er syge er det ligesom tilladet at være hjemme… der kan jeg sagtens prioritere 100% at være der for dem… det er straks værre at være der 100% for en selv (hvilket det egentlig ikke burde være)

  1. admin says:

   Tusind tak :D Jeg håber det ser lysere ud i morgen! Der er bare så meget jeg skal have læst op, nu hvor jeg har været syg i over 3 dag :'(
   – Men ja, jeg kunne godt forstille mig, at det er en smule nemmere når det handler om ens egne børn! Jeg har kunne se det samme med min egen mor. Jeg var meget syg i en periode, og indlagt, og der tog min mor overlov for at kunne være der for mig – men nu hvor hun selv er i genoptræning efter hjernebetændelse har hun mere end travlt med at komme tilbage på fuld tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.