Så er jeg hjemme igen – og har allerede lidt ondt i maven. Det er simpelthen så svært at kordinerer mit studie med mit arbejde, og det giver mig simpelthen unødig stress. Modsat kan jeg ikke klare mig uden mit arbejde rent økonomisk, da jeg har hest mv… Og jeg er desuden også rigtig glad for mit arbejde, når det ikke kommer på tværs af studiet. Det egentlig problem ligger egentlig også i, at mit praktik sted ligger så forbandet langt væk fra hvor jeg arbejder! Jeg forstår ikke at der ikke kan vises noget hensyn til dem som har arbejde i Aalborg… Men sådan er det jo :)

Ikke mere brok! Jeg har haft en fantastisk mini-ferie, og jeg vil ikke bytte den for noget! Det har været skønt at koble af, og bare nyde det gode selskab. Men det er nu også dejligt at se Nicki igen :) Og han blev rigtig glad for den lille gave jeg havde købt til ham i Berlin, så det var jo bare dejligt.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.