Billige julegaver

Nu er jeg jo nok ikke den eneste, der på trods af et stramt budget, gerne vil give gode julegaver til venner og familie. Desuden er jeg generelt vild med at finde ting billigt! Og er der noget jeg hader så er det at betale overpris! Derfor elsker jeg, når jeg finder hjemmesider, hvor man nemt og bekvemt – og billigt – kan bestille kvalitetsvare hjem. Billig-makeup.dk er svaret!

514

UV Gele i farver // 29,00,- // Billig-makeup.dk

Især deres UV gele er jeg dybt betaget af. Det er ufatteligt de priser, det findes til. Min oplevelse er ellers at UV gele i farver, generelt er ret dyrt – og det samme gælder UV gele med glimmer – men her kan begge dele købes til 29 kr stykket. Udover UV gelen, kan man desuden købe de nu meget populære Gellack.

515

Argan olier // 109 – 149 kr // Billig-makeup.dk

Selv er jeg fuldstændig vild med Argan olier! De virker fuldstændig fantastisk på både krop, og i håret. Jeg bruger det endda sommetider, til at pleje mine neglebånd med, efter jeg har lavet negle. Argan olie er et must have – og en rigtig lækker julegave at give. De fleste kan få glæde af den, da den har mange flere funktioner end blot dem jeg bruger dem til.

516

Læbestift // 39,00,- // Billig-makeup.dk

Derudover findes selvfølgelig alt hvad hjertet begærer i makeup – eyelinere, mascara, lipgloss, pudder, foundation, mv. Selv er jeg vild med de mange nuancer af læbestifter, som findes på siden, og til 39 kr, kan man da få prøvet nogle farver man ellers ikke havde turdet at kaste sig ud i. Jeg overvejer i hvert fald en “Red dawn” til nytår!

Stort set alt hvad hjertet begærer i beauty produkter findes på Billig-Makeup, og jeg er helt sikker på, at gaven til hende, afgjort kan findes der – også selv om, man er på su ;)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Billige julegaver

    1. Hahaha du behøver ikke at være bange ;) Jeg HAR allerede købt gave til jer, inden jeg fandt denne side ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.