I mit studie til sygeplejerske er jeg blevet meget mere opmærksom på, hvilken betydning vores hud egentlig har, for os. Det ser ikke blot godt ud, når vores hud er pæn, og velplejet – men det faktisk også vigtigt, da huden er vores ydre forsvar! Tør og ødelagt hud, gør det nemmere for bakterier at trænge ind i vores kroppe, og bør derfor undgås!

Selv er jeg allergiker, og indeholder produkter mange tilsætningsstoffer, bliver min hud irriteret og kan begynde at klø. Desuden er det altid det sundeste, og bedste valg for vor hud, og vor miljø, at vælge produkter uden parabener og tilsætningsstoffer i. Heldigvis findes der mange lækre produkter, som kommer stort set direkte fra naturen, og som på en skånsom måde kan bruges i plejen af vores hud.

681Moroccan Green Clay, er et godt bud på et sådan produkt (og samtidig i en priskategori selv studerende som jeg har råd til – kan fås helt ned til 50 kr!).

Produktet er blevet kendt verden rundt, for dets evne til at optage giftstoffer fra huden, og derved rense den – men er også kendt for dens alsidige brug, da den kan bruges til den generelle pleje af hele kroppen.

Maroccan Green Clay er 100% naturligt, og består af pulveriserede klippestykker, fra undergrunden i Marokkos bjerge.

652Mit fortrukne produkt er til alle tider olier! De er ekstremt alsidige i deres brug, og har i det hele taget nærmest en mirakelagtig effekt på mit hår, hud og negle!

Kaktus Olien er langt fra en undtagelse. Kaktus olien stammer fra Marokko og udvindes fra frugten der vokser på over 200 forskellige kaktusarter.

Udover at have en kraftig virkning på antioxidanter, er den ekstremt fugtgivende, og udtørrer derfor ikke huden, som mange kemiske rensningsprodukter gør. Netop på baggrund af oliens evne til at fugte, er Kaktus Olien, generelt effektiv til pleje af både huden og håret.

 

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.