Inspireret af søde FrøkenFregne, har jeg bestemt mig for at lave et indlæg om “bloglove” – altså blogs jeg er specielt vild med lige i øjeblikket. Jeg har mange blogs som jeg har fuldt fast i mange år; men jeg kommer ikke til at nå omkring dem alle sammen. Dette bliver blot et lille udpluk i et par gode, jeg er i særdeleshed er begejstret for lige i øjeblikket.

Paperbackcastles

520

Jeg er ikke bog-blogger-fan. Den type blogs siger mig generelt ikke noget – alene fordi jeg ikke selv har tid til at læse! Det betyder at indholdet på disse blogs, sjældent kan give mig meget andet end, lyst til at læse en bog, som jeg ikke hat tid til at læse…
Men alligevel elsker jeg Rikkes blog! På trods af, at hendes blog uden tvivl er en bogblog, kigger jeg dagligt forbi. Hovedsageligt for at kigge på de smukke billeder hun tager. Jeg nyder at sidde og kigge på billederne, som er smukke og næsten eventyrlige. Men jeg læser også et af hendes indlæg når jeg har tid – alene fordi hun skriver fantastisk. Selv hvis det er en bog jeg aldrig ville kunne finde på at læse, kan jeg alligevel blive helt fristet når jeg læser Rikkes anmeldelser, så godt skriver hun.

Mathildesblog

521

Mathildes blog, er en blog som altid har været mit hjerte kær. Jeg vil netop kategoriserer den i den type blogs, som jeg elsker aller mest “hverdags blogs”. Mathilde skriver om hendes hverdag, hendes arbejde, hendes rejser, og hvad der ellers sker i hendes liv – og jeg elsker at sidde med en kop te og kigge med. Hendes indlæg er nede på jorden, og ofte med en lille humoristisk kant; men vigtigst af alt, så virker hun umådelig ærlig, og tro med sig selv. Indlæggende er af en længde, man hurtigt lige kan læse inden man skal videre til dagens næste projekt, og det elsker jeg.

Cantanta

522

Ninas blog, har jeg ligeledes fulgt i meget lang tid. Det der hovedsageligt tiltrækker mig er Nina hende selv. Hendes udseende, og måde at klæde sig på, er helt afgjort noget jeg ser op til.
Hun skriver meget stærke indlæg, men tager endnu stærkere billeder! Det er umuligt at tage et kig på hendes hjemmeside, uden at blive “bombarderet” med fuldstændige fantastiske billeder, som man ikke kan tage øjnene fra!
Men vigtigst af alt, så har Nina humor! På trods af hendes fantastiske evne til at fange alt det smukke, med hendes linse, er hun ikke bange for, at skabe noget sjove, og specielle øjeblikke, også! Den evne til, ikke altid at tage sig selv og verden højtidelig beundre jeg virkelig!

Katyhawk

523

Høghs blog, har jeg jo nærmest været følger af, lige siden jeg blev introduceret til blogland. Ikke alene er hendes blog, noget jeg dagligt sætter tid af til at kigge på, men hun er også en nær veninde, som jeg har en oprigtigt interesse i, at vide hvad søren hun går rundt og laver lige for tiden. Høgh skriver for det meste korte “billedtunge” indlæg. Det er forståeligt – da hun er fantastisk til at fange øjeblikket med kameraet, og derfor ikke behøver at sætte så mange ord på den pågældende situation. Men af og til, er der også nogle lange indlæg at finde – og dem har jeg erfaret at man lære meget af at læse; for hun slipper ofte lidt vise ord ud til os andre. Men mest af alt, ville jeg betegne Høghs blog som værende irriterende optimistisk! Hvilket er meget rart når man egentlig ikke selv er det ;)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(17) Comments

 1. Fantastisk at kunne inspirere til bloglove :) og der var da også lige nogle nye til min læseliste :)

  1. admin says:

   Ja det var en super god idé som du fik der ;)
   Og det var dejligt, der var et par stykker som du ikke kendte :D

   1. Jeg kendte faktisk kun Rikkes :) Så det var fedt med lidt nyt. Selvom jeg snart har svært ved at følge med – der er alt for mange spændende mennesker i blogland :p

    1. admin says:

     Hahaha! Det kender jeg alt for godt!

 2. Rikke har en rigtig flot og velformuleret blog, en som jeg har fulgt igennem længere tid – skønt med de andre anbefalinger!

  1. admin says:

   Ja Rikke, er bare super velformuleret. Det er jeg meget fascineret af. Jeg opdagede først hendes blog for et par måneder siden, da hun smed en kommentar hos mig :) Men det er jeg glad for hun gjorde, for det er supe spændene at følge med på hendes blog :)
   Dejligt der var lidt du ikke kendte ;) Måske du finder et par blogge mere at følge :)

 3. Åh hvor gjorde dette indlæg mig bare glad :’D Tusind tak for dine søde ord, jeg sætter langt større pris på dem, end du aner :’)

  1. admin says:

   Jeg håber det er OK at jeg lige lånte et billede fra din blog :) Jeg syntes bare det “beskrev” så godt, hvilken blog du havde. Og det glæder mig, at det har gjort dig glad :)

 4. Jeg er irriterende optimitisk og vil gøre alt i min magt for at få det til at smitte :D
  Du skriver bare de dejligste ting, you lovely you.

  1. admin says:

   Jeg syntes det fantastisk du er sådan søde :D
   Måske mest af alt, fordi jeg er alt andet end optimist ^_^

 5. Fedt initiativ! Det er altid dejligt at give et skulderklap til nogle der gør det godt, og det er skønt at opdage nye blogs :-)

  1. admin says:

   Ja! Jeg er også glad for, at der umiddelbart er så mange der har kunne bruge linksene jeg har givet i dette indlæg ^_^ I følge mine stats kan jeg i hvert fald se at de får mange klik herfra :D

 6. Ej, hvor er du sød!!! Jeg sidder lige og læser op på den sidste uges blogindlæg, og så ser jeg pludselig dette! Jeg bliver jo helt rørt :) Og hvor er det spændende at høre andre beskrive ens blog – jeg bliver helt glad af at se, at du fremhæver netop de ting, som jeg lægger vægt på.

  Og må jeg så lige have lov at sige: I lige måde!!! Jeg elsker at følge med hos dig, og det er fedt, at vi efterhånden har “fulgtes” i så lang tid! Du har en rigtig god blanding af hverdagsfortællinger, anmeldelser, billeder og gode tips og tricks – lige en blog efter min smag :)

  1. admin says:

   Ja, det er faktisk rigtig sjovt, at vi har “fulgtes” i så lang tid. Jeg husker også din blog, som en af de “gode gamle” ^_^ Det er sjovt, at have set hvorledes tingene har udviklet sig med tiden… Men det glæder mig, at mit indlæg er faldet i god jord hos dig :) Det er jo bare min ærlige mening – og Frk.Fregne, fik det til at gå op for mig, hvor vigtigt det er at rose andre, hvis det er noget man virkelig værdsætter.

   Og tusind tak for dine pæne ord <3 Det varmer også rigtig meget hos mig.

 7. Det var da et dejligt indlæg med en god spandfuld ny blog inspiration. :) Det kan man aldrig få nok af.
  Personligt er jeg mest til de personlige og skæve eksistenser.

  1. admin says:

   Jeg elsker også at kigge med hos skæve eksistenser :D Og min favorit type blogs er helt klart de personlige – det kan dog også blive for personligt… Men det er jo en meget fin linje :) Har du nogle gode man skal høre om? ^_^

   1. Jeg leder på livet løs, men blogland synes at gå mere og mere op i fashion, beauty, ting og fitness efterhånden. Men sådan en som Nina er jeg også selv ret vild med. Miriam Poulsens, selvom jeg ikke er lige vild med samtlige indlæg, sådan en som sneglsille: selvom jeg er langt fra mor. Og rockpaperdresses fordi hun er skide fantastisk. Og ret tit tager emner op, der rent faktisk rør mig.
    Hvis du selv har nogle i stilen så smid endelig en håndfuld bloganbefalinger hen mod mig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.