Review: Million Color

Som lovet, vil jeg hermed skrive en anmeldelse af Million color, hårfarven fra Swartzkopf. Jeg har købt produktet i farven Espresso, for at lave en blid overgang fra mit sorte hår, til en mørkebrun farve. Efterhånden vil jeg farve mit hår en smule lysere – men det er rart lige at vende sig til den varme farve, i stedet for den kolde sorte farve.

507

Jeg valgte Million color hårfarven, da jeg altid har været vild med Swartzkoft’s produkter. Jeg har hidtil, altid brugt deres serie; Brilliance. Men da denne serie ikke lovede at kunne farve mørkt hår lysere, fik jeg øje på Million color serien. På bagsiden af pakken, lover produktet at kunne farve sort hår meget mørkt brunt – så det ville jeg da prøve.

Produktet

Produktet består af fem dele:

  • 1 Flaske med hårfarve fremkalder (100 ml)
  • 1 Pulverpigment (11 g)
  • 1 Gloss conditioner (15 ml)
  • 1 Aplikations låg til flasken
  • 1 par handsker

Herudover medfølger der selvfølgelig en brugsanvisning. I mit tilfælde var den på tysk, da jeg købte produktet på min tur til Berlin. Normalt er den på flere sprog, den man køber i de danske butikker – men det var nu ikke noget problem. Jeg læser udmærket tysk, og har farvet hår i mange år.

Påførsel

At samle pigmenten og farvefremkalderen i flasken var ret nemt. Dog var det lidt irriterende, at pigmenten var i en papirsholder, frem for en lille flaske – da lidt af produktet røg ud, når man klippede dem op.

Påførslen af produktet i håret var super nemt. Har man prøvet Brilliance serien, vil man vide at dette er nogenlunde det samme. Cremen kom nemt ud af flasken, og det havde en lækker tykkelse. Det var nemt at fordele ud i hele håret, og farvningsprocessen gik forholdsvis hurtigt.

Jeg var dog nødt til at bruge to pakker Million color hårfarve, for at kunne dække hele mit hår. Normalt bruger jeg kun én Brilliance – men det er fordi farven bliver i håret så længe, at jeg ikke plejer at skulle putte ret meget farve i håret udover i hovedbunden.

Efterbehandling

Jeg blev lidt irriteret da jeg så at den conditioner som fulgte med, kun indeholdte 15 ml. Den conditioner som følger med Brilliance serien indeholder 22.5 ml. Jeg syntes det er ufatteligt når man vælger at lave et betydeligt dyre produkt (Ca. pris for million color serien i Tyskland er 75 kr, ca. prisen for Brilliance serien i Tyskland er 35 kr), at man så vælger at spare på mængden af conditioner til efterbehandlingen af ens hår. Heldigvis fulgte der også Gliss Repair sprays med til de hårpakker jeg købte – det var et særligt tilbud i den periode.

Resultat

Mit hår er blødt lækkert, og ser flot og nyfarvet ud – men mit hår er stadig sort at se på. I kraftigt lys kan man godt se den brune nuance, og mit hår har generelt også fået en varmere glød – men ser man på mit hår i alm. lys ser mit hår stadig sort ud. Jeg ved ikke, om det ville have hjulpet med en nuance lysere, eller om den sorte hårfarve simpelthen bare vil skinne igennem uanset hvad. Resultatet er nu flot, og man kan ikke se forskel på farvningen fra hvor min udgroning var, og hvor mit hår stadig havde meget farve i sig.

565

Billedet er taget i ekstremt kraftigt lys, og her kan man sagtens se at håret er blevet mere lyst – men ses håret i hverdagslys ser mit hår stadig sort ud. Dog som sagt med en varmere glød.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.