Jeg deltager jo i Decemberlegen i år, og dagens emne er “de 5 mest hørte julesange”… Jeps… Endelig kommer jeg til kort… Jeg lytter ikke frivilligt til julemusik. Det siger mig bare slet ikke noget. Selvfølgelig er jeg okay med at folk hører julemusik (I DECEMBER- OG IKKE LÆNGERE!), og det kan da også være rigtig hyggeligt, at sidde og lytte til julemusik. Men det gør det lidt svært for mig at vælge de 5 mest hørte sange. Men vi giver det da et forsøg!

 


My Chemical Romance – all i want for chistmas is you… Den eneste julesang jeg rigtig godt kan lide, og som jeg gerne sætter på, hvis jeg skal lidt ekstra i julehumør.


Krummernes jul – Jul i krummeland… Vækker gode minder! Det var en af de julekalendere jeg var ret glad for som barn… “Brevsangen” fra samme julekalender var også meget sød ^_^


Drengene fra Angora – Jul i Angora… Kan man andet end at elske den, og syntes den er lidt sjov? :D Det er nok denne type julesange, som jeg har nemmest ved at holde ud at høre i længere tid.


Anders Matthesen – Jul på Vesterbro… Blandt mine yndlings julekalendere (kun overgået af The julekalender), og derfor har jeg da også hørt sangen en del gange ^_^ Også denne jul!


John Lennon – So this is christmas… Jeg kan også godt høre lidt mere seriøse julesange, og nyde dem. So This Is Christmas, med John Lennon er en af dem. John Lennon har en dejlig stemningsfuld stemme.

Jeg er med i Decemberlegen, som du kan læse om her

 • Husk at deltage 2. advents give-awayen hér

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Ååårh, jeg elsker også MCR’s julesang <3 Selvom Gerard Way aldrig har været nogen skønsanger, så kan introen bare gøre mig i så godt (jule-)humør!

  (P.S. Skynd dig at tjekke din mail eller min blog.. Der venter dig en lille overraskelse ;))

  1. admin says:

   Jaaaaa :D Jeg er SÅ glad for at jeg faktisk vandt! Det sker jo nærmest aldrig :D yaaay! <3

   Og ja - jeg syntes også MCR's version af den sang er ret festlig og god :D

 2. Jeg elsker Drengene fra Angora – Jul i Angora. Jeg overvejet selv at tag den, til min egen liste.

  1. admin says:

   Hahaha :D Den er også sjov! Dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste som syntes det er en ad de gode julesange ;)

 3. Ja der er mange gode julesange, tak for lyttet :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.