10 tilfældige facts

543

01. Jeg har aldrig syntes at jeg passer til mit navn. Engang drømte jeg om at skifte navn – men i dag har jeg “forliget” mig med mit navn, og jeg ville heller ikke kunne finde på et andet, som ville passe bedre til mig ^_^”.
02. Jeg glemmer temmelig ofte min egen fødselsdag, og når jeg skal sige hvor gammel jeg er – ja så kan den også godt glippe engang i mellem – det er som om jeg stoppede med at tælle da jeg var 20…
03. Sommetider har jeg brug for at være alene. Ikke fordi jeg går i spåner når jeg ikke er det. Men jeg kan mærke at jeg sommetider direkte glæder mig til at få en aften helt alene.
04. Mit yndlings computer spil er Diablo II – til alle tider! Det er samtidig det spil jeg har spillet i aller flest år.
05. Mine venner og veninder bliver altid overrasket når de ser mit hjem første gang… De syntes åbenbart at det er noget mere feminint end først antaget. Faktisk sagde en ven engang følgende til mig: “Det ser helt anderledes ud end jeg havde forstillet mig, Simone… Jeg havde troet væggene var sorte eller sådan noget”. I stedet blev han mødt af blomstrede puder, og hvide møbler.
06.  Jeg elsker at være i zoologisk have, men er det ganske sjældent.
07. Jeg har reddet siden jeg var 5 år (sammenlagt 12 år nu).
08. Da jeg var lille ønskede jeg (og til dels også mente jeg), at jeg var en dreng. Jeg har sågar engang i børnehaven udtalt; “Jeg er faktisk en dreng – man kan bare ikke se det på mig”. Føj – det måtte jeg høre for i mange år efter. I dag er det super sjovt; men det var det ikke da man var 10 år gammel ^^”.
09.  Jeg klipper og farver selv mit hår – og har gjort det lige siden jeg blev 18 år.
10. Jeg er skurke fan! Jeg har altid elsket skurkene højere end heltene – både i film, serier, bøger, og hvad der nu ellers er af muligheder indenfor fiktionens verden.

Har disse info bragt nogle spørgsmål på banen? Så er du velkommen til at deltage i min spørgerunde, lige hér.

Jeg er med i Decemberlegen, som du kan læse om her

 • Husk at deltage 2. advents give-awayen hér

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

6 thoughts on “10 tilfældige facts

 1. Så hyggeligt et indlæg! Jeg deler afgjort fact 1 og 3 med dig. Særligt det med navnet kan jeg nikke genkende til; men ikke desto mindre har jeg også forliget mig med det.

  1. Ej hvor sjovt at du kan nikke genkende til det med navnet – det er der ellers ikke mange der kan (det har jeg i hvert fald ikke rigtig oplevet).

 2. 2 og 3 kender jeg virkelig godt fra mig selv.
  8’eren er også en ting, som jeg kender SÅ godt. Jeg troede og ønskede så meget at jeg var en dreng. Der var simpelthen bare ikke noget, jeg heller ville.
  Nu er jeg dog alligevel meget glad for, at jeg ikke fik min vilje dengang ;)

  eslublog.blogspot.com

  1. Haha! Ja jeg er nu også meget glad for at jeg er en pige i dag – men ville stadig godt kunne se mig som en dreng. Er ikke så voldsom feminin ^^” haha!

 3. Hah, jeg kan godt se mig selv i en del af dine punkter. Har det fx. også med ikke at ramme rigtigt når jeg skyder på min egen alder xD Også det med at være alene. Jeg havde næsten alle mine weekender hjemme, da jeg gik på efterskole, fordi jeg havde brug for at kunne gå hjem og lukke mig inde på min værelse og ikke have folk omkring mig hele tiden ^^”

  Åh ja, kom også lige på et spørgsmål til, men det har jeg allerede smidt på din spørgerunde ;)

  1. Hahaha :D Hvis du har det som jeg, syntes jeg i det hele taget at det er vildt at du kunne gå på efterskole ^^” Dét tror jeg aldrig jeg ville have overlevet. Forstå mig ret – jeg ELSKER at være sammen med andre, og hygge mig, men gud hvor har jeg også brug for at kunne være mig selv XD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.