IMG_0575

Endelig blev grillen fundet frem! Godt nok havde jeg først fri fra arbejde kl. 19:00, men det stoppede os ikke! Rene tændte op i kullene, mens jeg fik de sidste grøntsager købt ind, da jeg fik fri, og så hyggede vi ellers sammen med at grille burgere på grillen, da jeg kom hjem. Burgerne blev vildt gode, selv om de vi simple. Jeg havde lavet en hel genial chili-aioli, som bare piftede burgeren ekstremt godt op.

Der er bare noget særligt ved at sidde sammen og grille udenfor. Det er hyggeligt, og man er sammen på en anden måde. Vores fælleshave, er heldigvis stort set altid tom om aftenen, så det er også lidt som at sidde i sin egen have, når vi sidder og spiser derude om aftenen. Sommetider glemmer man helt at man bor i centrum af byen, når man sidder dér og lytter til det fineste fuglefløjt, og ingen billarm er at høre overhovedet.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Mor says:

    Årh hvor hyggeligt…
    I er super gode ❤️

    1. admin says:

      Hihi ja det var bare super hyggeligt <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.