Negle: White and silver

I dag har jeg syslet med negle… Og i dag bestemte alt sig bare for at gå galt med neglene -.-” Simpelthen en gang møg. Jeg fik da lavet nogle negle til sidst – men slet ikke som jeg gerne ville have dem. Men det må jeg jo leve med nu ^_^” .. Sådan er det når man vil prøve noget nyt hver gang, så er det altid en udfordring. Men hvad syntes i om dem?

579

Jeg gider ikke lave mere på dem lige nu ^_^” Men der skal rettes lidt på dem i morgen eller sådan noget.

Jeg er med i Decemberlegen, som du kan læse om her

  • Husk at deltage 3. advents give-awayen hér

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Negle: White and silver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.