Så skete det. Jeg brækkede en negl. Endda ret langt inde. Det bliver træls at skulle file mine negle ned, som har taget mig siden sommerferien at gro. Jeg skal dog to dage i klinik på det her modul, så jeg kan lige så godt få det overstået. Jeg har dog allerede planlagt at jeg vil lave nogle fine kunstige negle op til jul, så det er ikke længe jeg skal gå uden kunstige negle.

IMG_2038.JPG

Jeg er ellers blevet bedre til at klargøre neglen inden jeg ligger gele på. Neglene jeg har lavet denne gang har indtil nu, holdt i over 3 uger uden at lifte (løsne sig fra neglen). Det er ret fedt! Hvis min negl ikke var kommet i klemme på arbejdet og knækket, tror jeg sagtens de kunne have holdt min. En uge mere uden at lifte. Det gør nu ikke så meget, da udgroningen på neglene allerede er ret stor, og alligevel snart skulle fyldes op eller files af.

Sikke nogle udramatiske “problemer” jeg har i mit liv hva’?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

  1. D:

    Gør det ondt? Jeg får helt kuldegysninger.

    1. admin says:

      Nej overhovedet ikke :D så langt inde er det heldigvis heller ikke. Det ser bare meget dramatisk ud fordi de andre er så lange ^^ … Men det gjorde ondt at få klemt fingren! Haha

  2. […] Jeg kunne ikke helt droppe de kunstige negle. Mest fordi jeg nu har en masse julefrokoster som jeg skal til – og ja fordi jeg elsker at […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.