Normalt tager jeg ikke offentlig stilling til så meget andet, her på bloggen, end det som vedkommer mit eget liv, og min måde at leve på – men jeg kan simpelthen ikke være “tavs”, efter at have læst hvad jeg lige har læst… Jeg har aldrig været så vred, og forarget i hele mit liv! Dette er sagt fra en person, som generelt har stor respekt for vores ældre, og hvad de har udrettet før os, men for en gang skyld vil jeg have lov til at sige følgende: Sikke en opblæst, ulækker, gammel stodder!

Vi alle husker nok Tøndersagen, nogle år tilbage, hvor en 11 årig pige, som af sin far, blev tvunget til at have sex med voksne mænd. Her i blandt Gerhard Trip. Jeg husker Gerhard tydeligt fra dengang sagen sidst var i aviserne, fordi han netop vidste ingen sympati for det offer han havde krænket! Gerhard blev dømt for, at adskillige gange, at have misbrugt den blot 11 årige pige. Dengang mente han at dommen var alt for hård, og at erstatningen alt for høj. Nu er han så i mediernes søgelys igen…

– Jeg vil ikke sige undskyld til hende. Det var jo faktisk hende, der inviterede mig hele tiden. Jeg har ikke givet pigen en dårlig behandling, lyder den chokerende melding fra folkepensionisten.

– Jeg har ikke betalt endnu – og det vil jeg heller ikke. Som jeg sagde i retten, så er det jo en halv bil. Erstatningen er alt for høj i forhold til, hvad andre skal betale i sådanne sager.

– Politiet kan bare køre mig ud til slusen og kyle mig i vandet. Jeg vil hellere dø end at skulle betale erstatning. Der er hele tiden regninger, der skal betales. Nu har jeg også lige fået ødelagt forruden i min bil. Det koster 4000 kroner, klager Gerhard Trip.

Er blot nogle af de ækle kommentarer, han i et interview med Ekstra bladet kommer med. Faktisk så har han mere ondt af sig selv, end han har af sit offer. Han mener at den behandling han fik i fængslet overskygger, hvad pigen har været ude for, fuldkommen.

– I arresten i Tønder fik jeg ikke lov til at gå på toilettet, så jeg endte med at besørge i bukserne. Maden var elendig. Den blev bragt en gang om ugen fra Statsfængslet i Sønder Omme. Der var ingen, der tog hensyn til min mave, siger Gerhard Trip.

Gerhard Trip erklærer, at han ingen skam føler og påstår hårdnakket, at Tønderpigen selv indvilligede i at have sex med ham.

Han tager tydeligvis ikke højde for, at en 11 årig pige slet ikke er i stand til at træffe en sådan beslutning, og tydeligvis er blevet tvunget ud i disse hændelser af hendes fader!

Grotesk siger jeg! Jeg fik en voldsom kvalme, da jeg læste artiklen, og jeg kunne næsten ikke se på billedet af Gerhard Trip, som så “fint” prydet toppen af artiklen. Han ansigt gav mig lyst til at kaste op! Her er i sandheden en mand, som jeg håber får skåret hans penis af, og bliver tvunget til at spise den på stedet. Et menneske som ham, burde slet ikke få lov til at gå frit rundt på gaden – han ville tydeligvis gøre det igen hvis han fik chancen, og udtaler da også til slut i artiklen, at han intet har lært af hans fængselsophold.

Hele artiklen kan læses hér. Jeg vil tro, at alle som læser den vil blive lige så chokeret som jeg!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(8) Comments

 1. Jeg synes trods alt det er dejligt, at Ekstra Bladet nævner i artiklen at den er 5 år gammel.

  Når det så er sagt, så forstår jeg ikke, at man kan have den opfattelse. Set meget sort og hvidt fra hans synspunkt så blev han da inviteret. Inviteret af en pige der i den anden ende blev tvunget til, at gøre det med kraftige trusler om mord fra hendes far.

  Jeg læste hele hendes interview på politikens hjemmeside i går. Jeg sad bare og måbede, fattede slet ikke, at sådan noget rent faktisk kan foregå. Og i værste grad, at kommunen trods de utallige henvendelser ikke reagerede kraftigt nok. Der burde være nultolerance når der er mistanke til misrøgt om det så er af seksuel eller anden karakter. Det kan godt være nogle familier vil blive taget hårdere fat i end nødvendigt, men det vil jeg mene bedre kan gå end, at i hvert fald en hvis ikke begge piger er smadret for livet og nok aldrig vil kunne have sex uden at føle enorm skam og derfor vil have det utrolig svært ved, at stifte familie.

  At få mand og børn er ifølge hendes interview et stort ønske, hun kan bare ikke psykisk have, at blive holdt om og har det generelt svært ved den form for intimt samvær. Jeg synes det er dybt tragisk.

  1. admin says:

   Jeg læste også artiklen omkring hende selv – jeg fik simpelthen tårer i øjnene! Man forstår simpelthen ikke, at der ikke bliver gjort noget, noget før! Derfor kan jeg kun se mig 100% enig i alt hvad du skriver ovenover. Der skal være nultolerence, når det gælder mistanke omkring seksuelle overgreb – og i særdeleshed når det er så stærke “beviser”, som der er i denne sag!

 2. Det er jo helt sygt at folk kan få sig selv til at gøre sådan noget!!!

  1. admin says:

   Det er simpelthen for ulækkert!

 3. Tror lige jeg kastede op.. FØJ D:
  Hvis mord var tilladt, ja så var han nok ikke i live.. Hold kæft jeg er rasende O_O

  1. admin says:

   Ja, han er sgu for ulækker.
   Jeg forstår slet ikke hvordan en som så åbenlys er pædofil, og syg i hovedet, får lov til at gå frit omkring. Hvis han fik chancen for at gøre det igen, ville han da det O_O

 4. Jeg synes faktisk ikke at man kan forvente at en mand som ham siger undskyld til offeret. Når man opfører sig som han har gjort hele vejen, er man så dybt forskruet og uden for normal tankevirksomhed omkring andre mennesker, at man umuligt kan føle dem samvittighed der skal til for at sige et oprigtigt undskyld til sit offer. Det er i hvert fald min bedste overbevisning.

  Det sagt, så er hele hans optræden, hver gang sagen er oppe og han nævnes, bare total ulækker. Der er jo delte meninger om hvorvidt den slags kan kureres eller ej. Personligt tror jeg det ikke. Og dét gør det netop uhyggeligt, for hvad pokker stiller man op med manden? Som du selv siger, når han er løsladt igen, vil han sikkert gentage gerningen. Det er dæleme skræmmende!

 5. Det er simpelt hen bare så forargeligt. Jeg har ikke antaget holdning for/mod dødsstraf (der vil altid være ulemper og uretfærdighed), men i tilfælde som det her, kunne jeg alligevel godt overveje om det var det mest fornuftige. Ellers sidder vi jo bare og venter på at han får muligheden for noget lignende igen… Kan folk forandre sig? Ja… Men ham her? Jeg tvivler…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.