Jeg var egentlig begyndt skrive et dybt indlæg med mange dybe tanker i XD Men det blev ikke til noget! For jeg læser til eksamen, og når jeg først når aftentimerne, når jeg endelig har lidt fritid, er min hjerne komplet grød! Så nu har jeg i stedet sat mig til at se den nyeste sæson Masterchef – og nyder en god kop kaffe samtidig.

Men jeg kan lige så godt indrømme at jeg har syndet denne weekend! Godt nok har jeg fået løbet lidt… Men jeg har godt nok også været usund ^_^” Jeg kan bare slet ikke kontrollerer det, når jeg samtidig føler mig stresset og presset over eksamener…

Hvad gør du for at holde den slanke linje når du føler dig presset og stresset, over noget så trivielt, som fx. en opkommende eksamen?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(8) Comments

 1. *highfive* jeg har spist en masse hjemmelavet is :D

  1. admin says:

   Godt! Så er det ikke kun mig som failer lidt ^^

   1. Tal for dig selv, har tabt 3 kilo på en uge. Jeg kan magi!

    1. admin says:

     Det er så god søde :D
     Jeg tør ikke at gå på vægten – så det gør jeg ikke før jeg er færdig med eksamen, og har fået mig et liv igen XD

 2. Jeg plejer at sørge for, ikke at have noget i huset, som jeg kan overfalde :p Og samtidig have ting jeg gerne må, som jo for mit vedkommende er div lchf snacks :)

  1. admin says:

   Ja det er også det jeg plejer at gå efter… Men passer mine forældres hus, og her flyder det med slik og sodavand -.-
   Tak for tippet :)

 3. Out of sight, out of mind – undgår at der er noget jeg kan se… Og stopfodre mig selv med gulerødder, der ganske vist ikke skulle mætte ret længe fordi det mangler protein (kan ikke huske hvad blad jeg læste det i), men for mig er det effektivt til at dulme akut sukker-trang :)

  Ellers, sørg for at være mæt og vand, vand, vand. Kan man lide nødder er det også et sundt til, det skulle oven i købet være godt hjernefodder – det samme med meget mørk chokolade i meget små bider, men, tja… den slags chokolade synes jeg desværre smage lige så sundt (på den fordomsfulde maner) som det skulle være, så det er ikke lige mig ^^”

  Then again, jeg er forfærdelig til at håndtere sukker-trang under eksamens stress. Er elendig til at håndtere eksamensstress i det hele taget (og det ender jo altid med eksamens stress, tsk :P)

  1. admin says:

   Hahaha jeg tror bestemt det er en rigtig god taktik! Og det er også den jeg følger til daglig, da jeg virkelig konstant er drevet af lysten til søde sager… Men jeg kan slet ikke lade være når jeg rammer eksamenstiden O_O jeg skal nok formå at finde et eller andet usund at spise eller drikke… Det er simpelthen utroligt! XD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.