Jeg har de sidste par dage ladet mig inspirer af den første måneds spørgsmål fra “365 questions“, som jeg postede omkring forleden. I dag vil jeg tage emnet “Hvad er den største realisering du sidst havde?/Hvad er det største jeg sidt opnåede?”… Jeg vil tage udgangspunkt hvad min største opnåelse var sidste år.

548

Der er slet ikke nogen tvivl om, hvad den største ting jeg oplevede af selvrealisering i år 2013 – det var nemlig at tage beslutningen om at jeg ikke skulle være webudvikler… Jeg skulle være sygeplejerske!

Det var en rigtig svær beslutning som jeg følte meget skyld og skam over at måtte tage. Dét at skulle springe fra uddannelsen som webudvikler var fuldkommen uoverskuelig! Jeg følte mig som en fiasko, og troede virkelig aldrig jeg ville samle modet til at erkende, det var noget andet jeg skulle, med de ændringer der var sket i min tilværelse… Men jeg gjorde det! Og jeg har nu fjernet skammen fra mine skuldre, og i stedet erstattet det med stolthed, over mit eget mod!

Jeg er SÅ glad for at jeg tog beslutningen. Mit nye studie er hårdt, og jeg har langt svære ved fagene end jeg havde på uddannelserne som multimedie designer (som jeg dog har gennemført), og webudvikler – men måske er det også derfor at jeg finder uddannelsen til sygeplejerske så meget mere spændene?

(Dette indlæg er inspireret af “365 questions“)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Wuhu! Du er sej :D

    1. admin says:

      Tusind tak :D!! Det er du også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.