Jeg skal kunne skrive mit navn i Katakana i morgen. Jeg ved godt hvordan tegne skal se ud (som det overstående billede), men når jeg skriver dem i hånden bliver de bare vildt grimme. Jeg har altid haft det mine lære og venner har kaldt “drenge skrift”. Ja… Jeg ved det. Virkelig sexistisk. Men det er jo et faktum at mænd generellt har en mindre køn skrift end kvinder. Men sådan er det ikke i mit tilfælde. Selv min storebror har en langt pænere skrift end mig. Men jeg kan så bare sige at min skrift jo må være… Kreativ. Haha. Så kreativ at jeg knap selv kan læse den når jeg har skrevet noget ^^” I know… Men jeg skriver jo aldrig i hånden. Opgav det vel omkring 6-7 klasse, for lige meget hvor meget jeg har øvet, bliver jeg bare ikke bedre. Ja det er ikke den rette holdning at have, men det er jo et fakta! Basta X’D Nå ja… Mit store problem er det at jeg i Japansk på mandag (til dem der ikke ved det, så går jeg til japansk på aftenskole) skal skrive mit navn på tavlen med Katakana. Det bliver ret pinligt når mine tegn kommer til at se helt forkerte ud ^^”

I dag vågnede jeg virkelig sent. Jeg sad jo oppe hele natten og så gyser. Mikkel gav op ved film to og faldt i søvn, men jeg fik set alle 4. Den bedste var “besat”. Men de andre virkelig også sådan virkelig elendige. “Besat” var heller ikke noget særligt, men det var da en okay film. Nu hvor jeg alligevel er ved filmen, kan jeg vel godt snige ind, at jeg planlægger at se “Noroi the curse” i aften. Det er en japansk horrorfilm. Det er lidt en ekstra lektie jeg har sat mig for til mandag, da nogen i min japanskgruppe sagde at det var en ret god gyser. Måske kommer der et review ind af den på siden. Har tænkt mig at arbejde på at gøre den del af siden mere aktiv igen. Vi får se. Det er ikke sikkert jeg får tid, da jeg også skal have lavet nogle dansk lektier.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.