Jeg blev færdig med at læse hvad jeg skulle have læst i dag (som forberedelse til eksamen), omkring klokken 21:00 – så godt og vel en halv time siden. Jeg har de seneste par dage modtaget en masse dejlige kommentarer til mine indlæg, som jeg vil kigge lidt nærmere på, og få svaret på, når jeg er færdig med dagens indlæg. Men de sidste 30 minutter har jeg indtil videre kun formået at lave en kop tea, og tænde for tvet, hvor Midsummer Murders nu kører i baggrunden fra… Jeg er fuldkommen smadret efter at grave mig fra stalden, og tilbage igen (adskillige gange, pga. fyning!!), og al den læsen til eksamen!

Men jeg har tiden og lysten til at skrive et indlæg, ud fra de fantastiske 365 spørgsmål, som jeg har fundet til hele året! Dagens emne er “En ejendel du ikke kunne leve uden”. Det måske drastisk ligefrem ikke at kunne leve uden – for så havde jeg nok valgt et køleskab eller sådan noget – men nu tager jeg det ikke så bogstaveligt. En genstand jeg ikke kunne leve uden… Det må afgjort være…

631

Min elskede Macbook pro! Jeg købte min dejlige computer tilbage i august 2010. Jeg havde aldrig før haft en mac, og det overraskede mig derfor at jeg kom til at elske den højt! Nu ved jeg også at jeg aldrig vil gå tilbage til en windows computer igen – aldrig!

Og hvis jeg ikke havde min computer – hvordan i alverden skulle jeg dog så kunne passe og vedligeholde min elskede blog? ^_^ Jeg bruger min computer hver dag, og på trods af at jeg er så priviligeret at have fået en iPad, ville jeg aldrig kun kunne “nøjes” med den; den er simpelthen ikke lige så lækker at skrive på, som en rigtig stor 17″ macbook pro!

(Dette indlæg er inspireret af “365 questions“)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.