Efter eksamensræset er ovre (hvilket jeg virkelig glæder mig til!!), glæder jeg mig til at finde lidt tid til ting jeg rent faktisk gerne vil lave – i stedet for bare at læse, og læse, og så læse lidt mere. Men jeg har også en uges fri (hvis jeg består vel og mærket), efter min eksamen, så der vil der forhåbentlig være tid til en masse dejlige ting!

Efter min eksamen vil jeg…

  • Tage ud til mine dejlige heste! Hver dag hvis muligt!! Jeg har slet ikke fået set nok til dem her i mens jeg har læst op til eksamen – og sneen har kun gjort det hele meget mere vanskeligt -.-” Især fordi vejene først er blevet ryddet i dag.
  • Hygge mes søde Nicki ^_^ Han har det altid hårdt når jeg læser til eksamen. Nu er jeg så ikke hjemme i denne omgang – men jeg er virkelig et lille krævende monster når jeg læser op XD Har slet ikke overskud til at tænke på andre end mig selv.
  • Se en film – og nyde jeg har tid til at se en film! Så kan det faktisk være fuldstændig lige meget hvilken film det er XD Bare noget andet end at læse!
  • Træne! Jeg vil ned og træne i motionscenteret! Det har jeg slet ikke været i denne uge, og det kommer jeg nok heller ikke til i den kommende uge, eftersom jeg passer min mors gård… Men i ugen efter så ^_^
  • Spille The Sims! Jeg vil gerne have en dag hvor jeg ingenting skal, og bare kan nørde igennem foran computeren. På det sidste har jeg virkelig haft lyst til at bygge et hus i The Sims, fordi jeg blev så inspireret af et hus jeg så i tv’et for en uges tid siden… Men tiden har ikke været til det *snøft*…
  • Tag i skoven med hundene! Dét tror jeg at jeg vil bruge min fredag på. Så tror jeg at jeg vil tage forbi Mosskov Pavillonen og købe en dejlig kop kakao inden jeg tager hjem  ^_^

Så der er nok at give sig til når min eksamen er overstået! Men mest af alt vil jeg bare gerne have tid til at puste ud, og blive mentalt klar til endnu et modul… Der lurer jo allerede en eksamen 10 uger efter denne, og 10 uger efter den næste, og 10 uger efter den… Og sådan fortsætter det, de næste par år…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Ja, med den udsigt er man vel næsten nød til at finde en måde at få eksamens oplæsning (og gennemførelse) til at fungere (du må endelig nævne det, hvis åbenbaringen dukker op), og få gearet ned igen bagefter før en ny omgang. Pas nu på du ikke får mast for meget afslapning (planer) ind i ferien så du i sidste ende ikke har tid til at slappe af ^^” Udover det, lyder det hele dog som et lækkert indhold til et pusterum.

  2. Det er skønt, at blive færdig med eksamen så du kan gøre hvad du vil.
    Jeg spillede engang mega meget The Sims, og savner det faktisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.