IMG_2084.JPG

Så blev det den 1 december! Da jeg jo i år har fået et pakkekalender, betød det, at det endelig var tid til at åbne den første pakke! Åh lykke! Det er virkelig hyggeligt at vågne op til en pakke hver morgen. Man er helt spændt om morgnen. Tænk at jeg ikke er blevet ældre! Man skal også have lov til at være lidt barnlig en gang i mellem.

IMG_2085.JPG

Den første pakke i min pakkekalender, var nogle rigtig fine julelanterner. Perfekt størrelse til at have stående i vindueskarmen. Jeg fik dem i 3 forskellige farver; hvid, lyserød, og mint. Jeg elsker når ting er forskellige farver, og det er stort set alt mit pynt der hjemme, også. Desuden ejer hverken Nicki eller jeg rigtig noget julepynt, så det var også bare rigtig fint at få lidt op.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.