Jeg burde egentlig ligge mig til at sove – og jeg har også prøvet et par gange her til aften. Men jeg kan simpelthen ikke falde i søvn! Min krop sitre, og selv om jeg er fuldstændig kvæstet og bare gerne vil sove; ja, så giver min krop mig ikke lov.

642

Jeg ved ikke, om det er fordi jeg ikke magter at mit mareridt fra forleden skal vende tilbage, eller om det var fordi jeg var så dum at falde i søvn inden aftensmaden… Men der er jo ikke andet at gøre end at lægge sig ned, lukke øjne, og håbe på at min hjerne bliver tom nok til at jeg kan falde i søvn.

Jeg er også nødt til at få sovet, for hvis alt går efter planen skal jeg op og besøge Camilla i Hjørring i morgen. Det er ca. 20-30 minutters køretur, og når vejene i forvejen er glatte kræver det vel en vis portion koncentration. Men om jeg kommer af sted, afhænger helt afgjort også af, om den forudsete snestorm rent faktisk ankommer her til Nordjylland i nat/i morgen. Indtil videre er den da ikke dukket op.

643

Men jeg er nok ikke den eneste, der håber på at vi kan undgå den. Selvfølgelig er det også hyggeligt at sidde inde med en kop kakao, og bare nyde at man ikke kan noget, og dermed er tvunget til at få slappet lidt af. Men når man har planer som jeg har, så måtte den godt udsættes til en anden dag, denne snestorm.

Og jaaa… Jeg elsker virkelig Bitstrips! De er virkelig geniale til at illustrerer en givende situation.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. Kan godt forstå hvis det vil tage dig lidt mere tid at falde i søvn en normalt efter din oplevelse den anden nat.. Jeg krydser fingre for at du alligevel finder ro og får en skøn nat.. ;)

  Jeg er heller ikke så meget for det vejr vi har lige nu. Kæresten nævnte noget med at vi kun havde haft 8 solskinstimer siden engang i december eller sådan noget.. Må nok indrømme jeg ikke helt hørte efter lige midt i håndbolden.. ha ha.. Jeg er så heldig at jeg ikke har planer i morgen, så der må godt komme lidt hygge sne.. men heller ikke mere end det..

  Jeg trænger så meget til forår og sommer.. Kæresten mindede mig om i dag at det er forår fra marts og at det er lige om hjørnet.. min kommentar var: Ja Ja, den er god med dig.. <3

  Kæmpe Kram herfra <3

  1. admin says:

   Hahaha :D Ja det bliver dejligt når sommeren kommer os i møde! Stemningen er bare så meget lysere når sommeren rammer os!

   Jeg fik faktisk en rigtig god nat søvn alligevel ^_^ og jeg kunne for første gang sove længe! Det var skønt!

   Men nej, jeg kom desværre heller ikke afsted :( men så fik jeg da slappet lidt af herhjemme ^_^ Det var nu også meget rart. Så må jeg tage op og besøge min søde veninde på onsdag :)

 2. Jeg havde samme problem! Vinduerne larmede lidt fordi der blæste og jeg lå bare og frygtede hvad jeg ville vågne op til! Skal til praktiksamtale lidt uden for Padborg – en Time med bus fra Aabenraa. Håber virkelig ikke bussen bliver forsinket, for der er kun 5 min buffertid!

  1. admin says:

   Åhh! Håber du kom godt afsted, og det hele gik som planmæssigt!
   Min aftale blev desværre aflyst – men jeg skubbede det bare til senere i ugen :) Så jordens undergang er det heldigvis ikke for mig ^_^

   1. Det gik heldigvis rigtig fint :) og jeg fik den praktikplads som jeg skulle til samtale om :D

    1. admin says:

     SÅDAN MAN! :D Stort tillykke!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.