Ja det ligner jo ikke mig, ikke at skrive et eneste indlæg her på bloggen, i flere dage – men det er altså ikke fordi jeg er omkommet at det er sket. Jeg har simpelthen bare haft endnu mere travlt end jeg plejer. Det betyder at jeg har manglet søvn, og dermed energi.

Jeg skal møde på arbejde om 5 minutter, så det bliver ikke i dag jeg får slappet af, men vi går snart en ny uge i møde, og så håber jeg på at den byder på lidt mere afslappede rammer. Jeg er i hvert fald stærkt tilbage på bloggen igen!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Det er helt okay..
    Vi har alle perioder hvor vi har mere at se til end andre tidspunkter..
    Generelt synes jeg der er ret stille i blog-land for tiden og på en måde gør det mig glad. Jeg ved at det er fordi folk lever.. :D

    Knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.