Jeg glæder mig så ufattelig meget til sommer, når Nicki og jeg skal to uger til Thailand! Hver gang jeg tænker på det, får jeg helt sommerfugle i maven… Jeg overvejer lidt at købe “Rejsen går til Thailand” i morgen på arbejdet ^_^ Den må være fin at have med derned.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Åh, er SÅ ked af at jeg nok ikke kommer ud og rejse i år. Puuh, det trækker i mig bare at komme ud og væk, få noget varme og sol. <3

    1. admin says:

      Jeg har slet ikke været i de varme himmelstrøg de sidste 4-5 år :D Så jeg glæææder mig helt vildt ^_^ Og føler at jeg fortjener det lidt! Hehe!
      Men det er træls du ikke kan komme afsted i år :(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.