Jeg er for 4 uger siden begyndt at løbe. Jeg købte et par billige løbebukser til 50 kr, men ellers har jeg ikke ofret nogle penge til løbetøj, da jeg bare har løbet i hvad jeg har haft. Dvs. en gammel Hummel trøje, som jeg stærkt tvivler på er til løbebrug, og en gammel sweatshirt… Men jeg sætter nu noget godt løbetøj på ønskelisten, så det kan blive nemmere, og mere behageligt for mig at løbe. Men damn, det er dyrt. Ville ønske jeg havde råd til bare at købe det hele :)

250Fusion vinter tights // Fusionsport // 700,-

251Fusion vinter løbetrøje // Fusionsport // 500,-

253Nike perfomence træningsjakke // Zalando // 379,-

254Nike Perfomence top // Zalando // 349,-

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et gavekort på 100 kr til fabfashion. Klik her for at deltage.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Hmm, jeg løber altid bare i en fritidsdragt, men hældigt for mig så laver min klub (karate) den slags jævnligt, og som en del af vores kamphold skal jeg jo næsten have det, så jeg kan se godt ud sammen med resten af holdet når vi er til stævner :3 Så har jeg jo mit løbetøj der :P Det var dog mærkeligt første gang at skulle købe løbesko til løbeformål, da det (da jeg var mindre) var det jeg plejede gå i til hverdag, så jeg ligesom bare altid havde løbesko (som moar jo var så flink at financere) Den slags er dyrt, ja :)

 2. Marie says:

  Kari Traa synes jeg er nogle super flotte produkter og har kun hørt det skulle være godt.
  Og så er priserne knap så dyre som det du har fundet..
  http://www.workoutshop.dk/shopby/brand-kari_traa?gclid=CIaplvGF8LYCFcG_3godVEsAiQ

 3. Husk at det er skoene der er vigtigste – heller bruge lidt flere penge på et par gode sko. Tøjet gør alligevel ikke ret meget for dit løb. :-)

 4. admin says:

  Gulde, Ja det må da se super fedt ud, når i har matchende sæt, når i er ude til stævnerne! :D Og hvor er det smart at du bare kan købe det der igennem. Det er sikkert billigt? Løber du fast eller bare engang i mellem? :D

  Marie, Når jeg er hjemme ved de gamle løber jeg faktisk i en Kari Traa løbetrøje. Den er super lækker at løbe i – og overvejer også at købe sådan en. Jeg kan dog ikke fordrage deres tights XD de ligner natbukser eller sådan noget. Haha!

  Christina, Tak for tippet :D Men har allerede 2 par super fine løbesko. Har købt dem i forbindelse med mit arbejde, da jeg går/små løber meget når jeg er afsted, så det krævede nogle lækre løbesko. Og du har helt ret! Det er virkelig vigtigt! Især når jeg har dårligt knæ… Men syntes nu faktisk det gør en forskel med løbetøjet. Jeg har i hvert fald kunne mærke stor forskel de sidste 3 gange hvor jeg har løbet, hvor jeg har lånt min mors tights, i stedet for mine lidt posede bukser. Især når det blæser kan jeg mærke forskel :) Men det kan jo være det bare er mig.

 5. Jeg tror egentlig ikke det er billigere. Jeg kan ikke huske om det er 300 eller 600 vi giver pr. sæt, men det betyder lidt noget andet, når man får sit eget navn på, og klubbens logo :)

  Jeg er semi-fast løber. Såfremt jeg ikke er forhindret, løber jeg hver fredag med min kæreste, dog kun når vejret er til det. Vi gider ikke løbe i silende regn, og løber heller ikke meget i den sjaskede vinter, så jeg har ikke løbet den sædvanlige tur (3 eller 5 km) mere end 2 gange i år, men har så i stedet løbet ringvejen (3,3 km) til 3 kamptræninger i klubben :) Og så har vi cyklet ned til løbetærrenet de 2 gange vi var afsted, så der skal føjes en 6,5 km til på cykel. Så er 3 km også nok efter en pause, hehe :)

  Og ja, filmen.. kan klart anbefales :D

 6. Tøjet gør selvfølgelig lidt, men jeg tror ikke rigtig det gør så meget for fx at undgå skader osv. :-)
  Men jo, der er KLART noget tøj der er bedre at løbe i end andet, uden tvivl. :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.