Ja… Jeg er ikke død, selv om man god kunne have frygtet det, med al den fravær jeg har haft fra bloggen. Jeg er bare syg. Og det har bare gået rigtig meget op og ned den sidste uge. I dag har jeg det noget bedre, men jeg er alligevel blevet hjemme for at være sikker på at det går den rigtige vej. I går havde jeg det nemlig også sådan ok om morgnen, så jeg tog selvfølgelig i skole, da vi jo skulle lave en masse spændene jeg ikke ville gå glip af – jeg endte med at måtte løbe ud af klassen, midt i en fremlæggelse, for at kaste op! Hvor var det bare mega pinligt! … Så det vil jeg ikke ud for igen.

Jeg har fri fra skole i morgen, så jeg har lige de her to dage til at blive bedre inden jeg skal i skole, og arbejde torsdag. Kryds fingre for at jeg bliver bedre inden da! ^_^

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Kram og knus, dit stakkel skvat.

  1. admin says:

   Hihi :D Hugs back!

 2. Rigtig god bedring. :)

  1. admin says:

   Tusind tak :)

 3. Øv da… Rigtig god bedring.. skal nok krydse fingre for dig..

  Knus <3

  1. admin says:

   Tusind tak :D
   Jeg har det heldigvis lidt bedre ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.