Min krop er ved at eksploderer! Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde! Der er så mange ting jeg er stresset over, og så er der samtidig en masse ting jeg glæder mig til. Det er virkelig en forvirrende fornemmelse! Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre af mig selv. Jeg står op klokken 07.30, læser til klokken 00.00 (tydeligvis med pauser – ellers ville jeg jo ikke kunne skrive det her. Men mine blogpauser er faktisk næsten de eneste pauser jeg har O_O). Jeg kan ikke sove om natten, så jeg er heldig hvis jeg falder i søvn inden klokken 02:00…

449

Ting der stresser mig

 • Min eksamen på fredag – vil bare så gerne klare mig godt.
 • At jeg føler jeg er bagud med eksamenslæsning. Jeg kan ikke nå at læse det hele.
 • At jeg føler jeg svigter folk omkring mig, fordi jeg er nødt til at droppe den ene aftale efter den anden, fordi jeg ikke har tiden og overskuddet til andet end eksamen.
 • Alt! Den mindste ting stresser mig. Bare mens jeg skriver dette her indlæg, kan jeg mærke min puls er fuldstændig oppe og ringe! Jeg har hjertebanken, og min evne til at fokuserer synker mere og mere, dag for dag.

805

Ting jeg glæder mig til

 • I morgen kommer min nye iPhone!! Det glæder jeg mig super meget til. Jeg håber jeg får tid til, lige at få kigget lidt nærmere på den.
 • Jeg glæder mig til min eksamen er overstået. Det bliver skønt at komme af med noget af alt det stres. Jeg er normalt en ret afslappet person, så det passer mig bare bedre, ikke at være under pres ^_^”
 • At jeg snart skal til Frankrig! YAY! Disneyland for the win!

Deltag i min give-away hvor du kan vinde en lækker blondekjole hér!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(11) Comments

 1. Har du overvejet at tage kraftige B-vitaminer, når du er stresset? De har virkelig hjulpet mig ved eksamenslæsning og så sælges de fleste under navne, som “anti-stress” :D

  1. admin says:

   Jamen det må jeg da næsten prøve :)
   Tak for tippet søde!

   1. Selv tak, tænkte at det var et forsøg værd, da jeg selv prøvede dem og BUM! De hjalp virkelig meget! :D

    1. admin says:

     Fedt! Jeg må kaste mig over dem næste gang jeg skal læse til eksamen så ^_^

     1. Håber da så, at de virker på dig også :D

 2. Håber du trods alt, overlever eksamen!! :D

  1. admin says:

   Jeg vil prøve! Haha! Men pueha! Jeg har godt nok hjertebanken XD

 3. Åh, jeg håber det går godt for dig! :)

  1. admin says:

   Jeg håber bare jeg består :D Hehe! Men tak!

 4. Åh, jeg kender godt den stressede fornemmelse, det er bare så ubehageligt! Men når eksamenen så endelig er overstået er det bare den vildeste følelse af lettelse nærmest lige meget hvordan det går. Men mange gange held og lykke på fredag :)

  1. admin says:

   Ja det er rigtigt! :D
   Men lige op til eksamen virker det godt nok uoverskueligt ^_^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.