I dag er det mors dag. Dagen hvor vi priser os lykkelig over, at vi har nogle skønne mødre, som altid holder hånden over os, beskytter os, og elsker os. Jeg er en af dem der er så heldig at have netop sådan en fantastisk mor. Hun hjælper mig i nød, sætter mig på plads når jeg er forkert på den, tilgiver mig når jeg er uretfærdig, trøster mig når jeg er ked af det, og elsker mig ubegrænset. Alle mennesker skulle have sådan en dejlig mor.

593

Jeg skal bruge mors dag på at arbejde, så det er ikke fordi vi kan få hygget en masse sammen i dag. Men vi kan lige spise morgenmad sammen, og sådan lidt, inden jeg tager af sted.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.