Skinny girls day

Jeg er sjældent nede og træne om morgnen. Jeg plejer helt klart at fortrække at træne om aftenen, men i dag skal jeg arbejde, og der er derfor ikke tid til at træne i aften.

Jeg slæbte derfor mit korpus ned i Fitness World her til morgen. Det fitness center jeg går i, plejer at have alle typer. Tykke, tynde, og lige dér i mellem. Der plejer at være mænd og kvinder, i stort set lige store mængder (måske overvejende procentdel af mænd). Jeg føler mig faktisk rigtig godt tilpas i det fitness center, for jeg føler afgjort også der er plads til mig, på trods af at jeg ikke er slank og veltrænet.

Men hold da op! Lørdag morgen, er det fitness center jeg går i, godt nok noget helt andet. Jeg så i alt én mand hertil morgen – på trods af at der faktisk var mange mennesker dernede her til morgen. Derudover var der ikke én eneste person med 1g fedt for meget på kroppen. Jeg var simpelthen ultra overvægtig i forhold til alle andre. Så lørdag morgen, er vidst de slanke kvinders dag, i dette fitness center.

Heldigvis følte jeg mig ikke så utilpas da jeg først kom i gang med at træne. Ingen kiggede skævt til mig, eller gav udtryk for at jeg ikke var velkommen (selvfølgelig var deringen grund til at føle mig utilpas; det var jo bare min egen usikkerhed, som påvirkede mig). Hold kæft hvor er de piger, som kom dernede her til morgen, bare seje!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Skinny girls day

  1. Bare det at tage derind er sejt i min bog! Og så fra morgenen af? Jeg tror ikke jeg kunne sparke mig igang med en morgentræning, ikke sådan som min daglige.. eh… energi situation? ser ud nu :) Så jeg hepper bare lige lidt fra sidelinjen – go go girls! :D

    1. Tro mig! Det var også svært for mig at komme afsted XD Især fordi jeg skulle på arbejde umiddelbart efter XD det orkede jeg så bare ikke lige! Men jeg fik gjort det hele ^_^ Men jeg var godt nok træt da jeg kom hjem klokken 21:45. Jeg faldt også hurtigt i søvn om natten ^^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.