Nu er der efterhånden ikke længe til at jeg får sommerferie (34 dage), og dermed heller ikke længe til at jeg rejser til Thailand (52 dage)! Jeg glæder mig virkelig! Nicki og jeg, snakkede lidt om turen i dag, da jeg læste lidt om, hvad der var at opleve i det område vi skal bo. Nu har jeg helt sommerfugle i maven, når jeg tænker på at vi skal af sted.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(14) Comments

 1. Jeg håber der kommer styr på det politiske klima inden I skal afsted. Det er lidt noget rod, så vidt jeg kan forstå, dernede.

  1. admin says:

   Ja ^^ det har du ret i. Men tager afsted lige meget hvad ;)

   1. Regnede jeg skam også med ;)
    Har bare en veninde, som var i Ecuador da noget lignende foregik og hun sagde at det ikke var specielt rart. Men I er nok langt fra al balladen.

    1. admin says:

     Det har du selvfølgelig ret i. Men jeg tror også vi skal langt nok væk til ikke at blive så påvirket af det ^^ håber jeg da.

 2. Åh, jeg kunne godt lige bruge en tur i varmen!

  – Anne

  1. admin says:

   Tro mig! :D jeg glæder mig også uendelig meget!!

 3. Hvor henne i Thailand skal i hen?
  For tror at I skal holde jer fra Bangkok, med mindre de får styr på det politiske bøvl. Men håber da at I får en fed tur. Jeg elskede ihvertfald mine 2 uger i Thailand :D

  1. admin says:

   Vi skal være ved Patong Beach (ved godt at det er netop det område du anbefalede vi ikke skulle tage til – men jeg har noget “familie” dernede, som anbefalede at det var det bedste sted at tage til, på den tid på året – så vi har bare besluttet os for at bo billigt, og hvis vi så ikke kan lide det, så kan vi rykke videre den ene eller den anden vej).
   Det var rigtig fedt at se dine indlæg omkring hvad du lavede dernede! :D

   1. Patong er bare ikke en fed by/område. I samme del af Phuket ligger Kata Beach, der er ligeså godt vejr og standene er mindst ligeså pæne, men nuvel I kan jo altid flytte :)

    Så god tur!

    Og tak, håber det kan virke som lidt inspiration :P

    1. admin says:

     Ja det er jo lige det :D Vi kommer til at bo midt imellem patong beach og kata beach, så vi har ikke så langt til nogen af strandene ^_^ Men det er overvejende tættest på Patong.

     Og det gør det bestemt :D Men jeg tror nu mest at vi skal slappe af dernede ^^”

     1. Jamen så længe I ikke bor lige i Patong, så skal I nok få det hyggeligt :D

      Afslapning er også godt, det gjorde vi sidste år, da vi var afsted ^_^

     2. admin says:

      Ja det var jo det du havde fortalt, så vi placerede os i udkanten, helt ned til vandet :)
      Jeg er sikker på at vi nok skal få det rigtig godt :)
      Hvordan blev i transporteret rundt til seværdighederne som i var rundt og se? Med taxi? Eller der var måske ikke længere end i kunne gå?

     3. Man kunne vel kalde det en taxi. Vi blev transpoteret med en hyret vogn fra hotellet. Centara kæden har deres egen “limo” service, som teknisk set er en taxa, men med deres logo og derfor kan du få dem til lidt ekstra end en almindelig taxa. Det koster ikke alverden, tror vi betalte 1200 baht for 4 timers kørsel, hvor chaufføren ventede på os alle steder. Det gjorde han også da vi var i Tiger Kingdom og det kostede kun 1000 baht.

      Jeg vil ikke anbefale jer at leje en scooter, da det er livsfarligt! Og heller ikke en Tuk-tuk, da området I skal bo i, er styret af mafia’en. Derfor ender man med at betale overpris. Jeg vil anbefale jer, at lade hotellet skaffe jer transport. På den måde er I sikre på at ingen tager røven på jer. Og så husk at giv jeres chauffør tips, i det skjulte.

      Det er normal procedure at give 10% i drikkepenge og Thaierne bliver enormt fornærmet, hvis man ikke giver drikkepenge. Det er det de lever af og det er altså ikke noget man bliver ruineret af. Lad os sige at I spiser for 300 baht, så er 30 baht jo peanuts, men det er mange penge for dem.

      En anden ting er, at hvis I skal shoppe i de lokale boder, så husk at de elsker at prutte om prisen, men man skal være fair. De skal kunne leve af det og kan de ikke det, bliver de fornærmet. De er et stolt folkefærd og derfor skal man også behandle dem med respekt og netop derfor skal man være fair, når man prutter om prisen. Det sikre også, at hvis du vil handle med personen igen, så kender de dig og ved at du giver en fair pris og derfor får du mange gange produkter af bedre kvalitet :D

      Undskyld for den lange smøre XD

     4. admin says:

      Jeg har læst en del om det, men det er virkelig fedt at få alle de oplysninger first hand, så man ved hvad der er hold i, og hvad der ikke er hold i! TUSIND TAK!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.