Jeg er fuldstændig pjatte, med vægpynt! Men billeder har jeg faktisk ikke ret mange af på mine vægge. Jeg syntes det kan bliver lidt kedeligt med billederne, og der skal mange til, for at de “fylder” nok på væggen – eller nogle meget store! Derfor er jeg nok til tider større tilhænger af Wallstickers!

1008Jeg er helt vild med idéen om, at man kan give et rum et helt andet udtryk, alene ved at tilføje et klistermærke til væggen. Det er fedt at det kan fylde meget, uden at stikke ud fra væggen, som et billede med en ramme. Det er som om det bedre kan integreres i det øvrige møblement i ens hjem.

Jeg er i særdeleshed vild med de wallstickers som forstiller træer! Jeg syntes simpelthen de er så flotte, og søde! Der findes rigtig mange modeller af denne type; både til børneværelset, og til øvrige rum i hjemmet. Jeg skal dog ikke udelukke, at jeg godt kunne finde på at bruge nogen af de wallstickers som egentlig er tiltænkt børneværelset, andre steder i hjemmet. Det wallsticker med træet, og uglerne, som ses på billedet til venstre, kunne for eksempel sagtens bruges i mit køkken, også.

1010Men der findes også rigtig mange smukke wallstickers, med træer som deres hovedmotiv, som kan bruges i næsten alle rum. De findes i mange afskygninger; med farve, uden farve, store, små. Personligt fortrækker jeg de fler-farvede wallstickers! Dette skyldes blandt andet at vi, her hjemme, har hvide vægge, og det ellers derfor hurtigt kan komme til at se lidt kedeligt ud. Desuden har vi en lejlighed med en masse forskelligfarvet pynt – så hvorfor ikke bare lade farverne tage sit fulde indtog?

1011Er man ikke til de vilde og farverige wallstickers, findes der som sagt også nogle meget mere neutrale, og stilrene. Her tænker jeg blandt andet på div. citater som man kan klistre op i sit hjem. Jeg er er helt vild med wallstickeret med “House rules” på. De er ret søde, og ville passe godt ude i en entré. Desuden kan man vælge i mellem mange farver, så man har jo muligheden for at vælge netop dén farve, som passer til ens eget hjem.

Der findes rigtig mange fine wallstickers! Der er mange jeg gerne vil have hjem i min lejlighed og være! Faktisk er der så mange at jeg ikke kan bestemme mig – men jeg er sikker på at jeg engang skal have et par cupcake-stickers, til mit køkken, og et flot træ til min stue. Om det bliver imens jeg bor til leje, eller om det først bliver når jeg får mit eget hus, ved jeg ikke helt endnu.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Tak for noget godt indhold, har fundet en masse inspiration til min bolig :-)

    1. admin says:

      Tak for din kommentar Søren :)
      Glad for at du kunne bruge indlægget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.