Jeg skriver rapport i dag -.-” Baah! Det er så røv kedeligt! … Hmm… Den skal være færdig på mandag, og jeg har en temmelig booket weekend, så jeg vil helst nå så meget som muligt i dag. Jeg har faktisk allerede skrevet en del punkter. Jeg ved ikke lige hvor godt det er… Men nu har jeg da skrevet noget. Jeg har jo heldigvis også Erik til at skrive noget af rapporten. Han går bare først i gang med at skrive senere i dag. Jeg skal også have skrevet meget mere i dag. Men nu ser vi på det… Jeg tager mig i hvert fald lige en kort pause, for mit hovede er godt nok ved at dø… Men jeg skal også have handlet ind og sådan noget senere. Men jeg venter lige til Nicki kommer, så han kan være med til at vælge hvad vi skal have at spise. Men jeg skal også nok få skrevet selv om han kommer. Han skal nemlig lave bachlor, så det er jo meget passende. Så kan vi sidde dér og overhovedet ikke snakke sammen, og lave hver vores opgave XD Haha! Det skal nok blive fint… Selv om jeg nu også vil nyde lidt at han er her, for efter i dag (eller rettere i morgen tidlig) kommer jeg ikke til at se ham igen før næste onsdag eller torsdag eller sådan noget. Hmf -.-” … Det er nu også meget fint ^_^ Så kan vi også hver især få ordnet nogle ting man ikke lige nødvendigvis kan ordne når man er sammen.

… Og nå ja… Jeg kommer heller ikke til at være alene i al den tid. I hvert fald ikke ret meget… I morgen skal jeg have filmaften med Erik. Jeg ved ikke hvor meget film vi kommer til at se, for det kan være at jeg tvinger ham til at skrive en masse rapport i stedet, hvis vi er bagud XD Haha! Ej det kommer vi selvfølgelig heller ikke. Hjemmesiden vi skulle lave er så godt som færdig, og rapporten er vi jo endelig kommet nogenlunde i gang med. Erik har lavet sådan en fin overordnet plan over hvad der skal skrives ind, så nu er det meget mere overskueligt :D Yay! Så ja… I morgen aften skal jeg sgu have en hyggelig filmaften :)

Lørdag står så i rapportskrivningens tegn. Og så skal jeg lige have hoved rengjort. Det er der flere grunde til at der skal… 1. Det trænger til at blive gjort… 2. Min mor kommer mandag XD !! HAHA! Jeg ved at det gør hende glad hvis der er lidt renere, så det vil jeg da forsøge at gøre. Nu må jeg se om jeg når det, for jeg er nok ret træt lørdag, og jeg må indrømme at rapportskrivningen er nødt til at komme i første række. Den skal jo afleveres mandag. Hmm…

Søndag står på arbejde. Men de har faktisk lige ringet og spurgt om jeg ikke vil have en time mindre på arbejdet, så jeg først skal møde klokken 12:00. Normalt ville jeg have sagt nej, for nu har jeg kun 5,5 timer, og jeg vil hellere tjene nogle penge når jeg alligevel skal på arbejde… MEN… Jeg har stadig rapporten hængende over hovedet, så det kunne jo være fint hvis jeg kunne nå at skrive bare en smule på den der om morgnen…

NÅ… Tilbage til skrivningen -.-” Hav en dejlig torsdag allesammen!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.