Vi har haft en rigtig dejlig, og meget julepræget, dag her i Hamburg, i dag. Det har været rigtig hyggeligt, og jeg har fået taget en masse billeder. Faktisk er der alt for mange til at jeg har orket at sidde og sortere en masse i dem, og har derfor bare lige udvalgt et beskedent antal, som ganske fint illustrerer hvad dagen er gået med.

Vi har brugt dagen med at kigge i butikker, se byen, og hygget på det yderst smukke julemarked. Hamburg er rigtig flot pyntet op til jul, og nærmest lige meget hvor man ser hen, er der hyggelig belysning, eller smukt pyntede juletræer. Det er lige til at komme i julestemning af!
162

IMG_2348.JPG
(klik på billederne for at se dem i stor format)

Når jeg har lidt mere energi vil jeg kigge alle de billeder, som jeg har taget i dag, igennem, og ligge dem ud på bloggen, efterhånden som jeg får sorteret alle de rystede og kedelige billeder fra.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.