Nicki har vasket tøj de to sidste dage, og jeg har været i gang med at finde tøj frem, som jeg gerne vil have med til Thailand her til formiddag – så nu begynder vi da at blive mere og mere rejseklare! Der er virkelig også begyndt at komme sommerfugle i maven! Jeg glæder mig helt vanvittigt! Selvfølgelig bliver det en lidt hård tur med al den flyvning, men ellers kan det kun blive helt perfekt.

Vi var også lige ude og finde et par shorts til Nicki i dag, så han i det mindste har 2 par shorts med. Resten vil han vidst købe når vi kommer til Thailand. Jeg er helt sikker på at han nok skal kunne finde en masse, til nogle billige penge, men jeg tør godt nok ikke satse på det, så jeg tager lidt sommertøj med. Men der skal da selvfølgelig også være plads til at tage lidt med hjem også.

I går var jeg også forbi biblioteket og låne lidt bøger til rejsen. Jeg fandt et par interessante bøger, som jeg virkelig glæder mig til at læse! Det bliver dejligt endelig at have tid til at læse lidt!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. Billigt er ikke godt. Billigt er skidt.

  Håber I får en god tur (jeg er sådan en humørspreder) !

  1. admin says:

   Billigt er helt i orden ;D
   Taak søde! :D jeg tror vi får en dejlig tur ^_^

   1. Nej, billigt er dårlige arbejdsvilkår, miljøbelastning og ringe kvalitet.

    Medmindre det selvfølgelig er en lille privat virksomhed, der selv har kontrol. Så er det fint n__n

 2. Ih, det lyder som om, det kun kan blive en fantastisk tur! Glæder mig til at læse om alle jeres oplevelser :)

  1. admin says:

   Ja, jeg tror også bare at det bliver den dejligste tur! :D Og jeg glæder mig til at dele mine oplevelser med jer.

 3. Uhhh kan godt forstå du glæder dig :-)

  I må havde en super god tur ned til det varme land ;-) selvom det nu er godt hedt her oppe lige pt… Føj..

  1. admin says:

   Hahaha der er faktisk kun et par grader varmere i Thailand og så er det jo i regnsæsonen, så vandskyld er ret hyppige ^^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.