I dag har Nicki og jeg været på sejltur, samt kanotur. Det har været helt fantastisk! Vi har set aber, smuk natur, og badet på “gemte” strande. Det har virkelig været en lang, men helt utrolig og uforglemmelig dag! Desværre har jeg taget dagens billeder med mit kamera, og ikke med mobilen, så smukke billeder fra dagens oplevelser må vente – i stedet må i nøjes med et billede af en af de søde katte som var ved templet ved Big Buddha i går.

20140721-202102-73262401.jpg

I morgen skal vi bare slappe af oppe ved poolen (den er på taget), og nyde det dejlige vejr. Vi er nemlig helt udmattede efter i dag.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.