agurkplante_Fotor
Trods jeg faktisk ikke ved så meget om planter, og om hvorledes de skal vedligeholdes, hvor meget plads de skal have, hvor meget vand de skal have, og ikke mindst hvilken temperatur de har det bedst i – ja, så stortrives min agurk faktisk endnu. Tænk at det bare var et lille frø, fra en Føtex samlepotte, og nu er det ved at være en ganske høj plante. Jeg har faktisk været nødt til at forlænge de støttestolper jeg ellers havde givet den, til den dobbelte længde, indenfor meget få dage.

Mon jeg også burde plante den om i en ny potte allerede? Det er ikke lige noget jeg har liggende, men det kan vel skaffes engang efter eksamenen.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. VI bor også i lejlighed og jeg kan heller ikke lade være med at plante og gerne lidt nyt forskelligt hver år. Jeg har heldigvis en lille altan og også en svalegang på den anden side. Og der er altså hyggeligt at se ting gro. Jeg har altid tomater på altanen og de har virkelig vokset sig store i år.

    Knus <3

    1. admin says:

      Årh! Jeg vil virkelig også gerne have tomater! Ö Men jeg har desværre ingen planter endnu – og det må nok vente til næste år, nu hvor jeg snart skal ud og rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.