382

Jeg havde mange fantastiske oplevelser i år 2013 (læs evt. nytårstalen 2013/14), men jeg når jeg mærker inden i hvad det bedste minde var – så er der nu alligevel ingen tvivl. Jeg må indrømme jeg virkelig overvejede om det var den første gang vi virkelig havde en rytter på Largo, for dét er virkelig også et minde jeg har mit hjerte nær – men jeg endte med at måtte erkende at det bedste minde fra år 2013, var da jeg tabte 14 kg, og kunne se en forskel!

Det er måske et meget selvisk, og narcissistisk “bedste” minde at have fra år 2013. Men jeg troede helt ærligt aldrig jeg ville kunne klare det, da jeg begyndte! Jeg er stolt af, at jeg tog mig sammen, og gjorde noget ved det. At jeg siden hen har taget omkring 5 kg af dem jeg tabte, på igen er noget helt andet ^_^” – men dem er jeg jo ved at smide igen nu (sådan ca da – det bliver vidst mest et aktivt modangreb i mod fedtet efter min eksamen).

(Dette indlæg er inspireret af “365 questions“)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(8) Comments

 1. Jeg forstår godt, hvorfor du elsker netop det minde så højt! Det er virkelig en stor ting at opnå og en stor milepæl, når det går op for en selv, man kan se en forskel. Jeg synes, du er sej og slet ikke narcissistisk! Det er jo noget at være stolt af :)

  1. admin says:

   Hvor er du sød :D Jeg er også glad for resultatet! Nu skal jeg bare finde overskuddet til virkelig at kæmpe videre ^_^”

 2. Hold da op! Det kan du også virkelig tillade dig selv at være stolt over. Så flot klaret!!
  Håber selv på at opnå min ønske vægt iløbet af dette år :)

  1. admin says:

   Tusind tak!
   Hvad er dine mål for i år? :D

 3. Du skal være lov til at være glad for det! Slet ikke selvoptaget, vær glad for det – og stolt over det!

  1. admin says:

   I will then ^_^
   Hehe!

 4. Du er über cool min kære. Og det er ok at man selv er opmærksom på det :)

  1. admin says:

   Tak i lige måde sødeste!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.