20140729-144252-52972520.jpg
I dag gav flyet (Ja! Selve flyet!), mig en grum, grum hentydning! Flyet kaldte mig fed og havde endda en lille skitse af mig! Sådan da… Jeg må hellere tage mig sammen, når jeg kommer hjem. Øv al den træning jeg skal i gang med igen, men jubii for al den sunde mad jeg skal kyle i hovedet. Jeg har fået lavet en kostplan, så lige det med maden glæder jeg mig til. Jeg mangler dog stadig svar på nogle af de blodprøver jeg fik taget hos lægen… Det er omkring nogle af mine hormoner, og kan have stor betydning for hvorfor jeg tager så nemt på, og har så svært ved at tabe mig. Åh, alle de “projekter”, man pludselig går i møde når ferien er slut. Godt det trods alt kun er projekter jeg på egen hånd har trukket ned over hovedet på mig.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.