SE hvad JEG har fået!

I dag holdte jeg så lige lidt mere fødselsdag – hvilket betød, fødselsdagsgave. Nogen husker måske mit indlæg “Fødselsdagsønsker” som jeg skrev d. 20/01-2013. Af de ønsker jeg skrev om, har jeg allerede fået halskæden fra Pieces og Hummel sneakers… I dag fik jeg så ENDNU et ønske opfyldt!

109

Jeg fik en Modström vinterjakke! Den er bare SÅ flot en gul! Jeg er virkelig glad for den. Og så er den virkelig dejlig varm! :D Hvor er jeg bare heldig! ^_^

 

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

12 thoughts on “SE hvad JEG har fået!

 1. Farven er flot.. og det er jakken vel også.

  Personligt har jeg boycuttet Modström da de bruger pels fra Kina. I do not approve of that.

 2. Okay lidt sent svar på din kommentar på min blog, men jeg har haft meget at se til. Det beklager jeg. :-)

  Jeg har heller aldrig rigtigt ønsket mig at være en anden… bare… være anerledes, præcis som du siger. Det er vel også lidt det samme. ;-) Egentlig synes jeg ikke, det lyder ynkeligt, selvom det selvfølgelig er trist at stræbe efter. Jeg tror bare, det er noget, de fleste skal igennem i deres teenagesår. :-)

  Forresten – fin jakke Dejligt du har fået dine fødselsdagsønsker opfyldt. :-)

 3. Ja, det er virkelig crappy af Modström at de ikke bare bruger faux fur i stedet – folk kan jo alligevel ikke se/mærke forskel.

  1. Jeg beklager det, men jeg ved faktisk ikke hvad modellen hedder :( Jeg tror desværre heller ikke den kan købes mere, da den er 2. sæsoner gammel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.