Ah! Jeg lugter af sov, sved og hest – og jeg kan ikke gå i bad! For fyret er gået ud, herude på mine forældres gård (som jeg passer). Nu har jeg prøvet at få gang i det, i en time, og det vil bare stadig ikke som jeg vil. Lige nu sidder jeg i ventefasen, hvor jeg krydser fingre for at jeg nu har fået gang i fyret. Jeg kan se om det er lykkedes mig, om 5 minutter, eller om det er gået helt ud igen. Når der endelig kommer gang i det, skal jeg min. vente time, inden der er bare lidt varmt vand… Så det bliver ret presset med at få et bad inden jeg skal på arbejde. Jeg skal simpelthen i bad inden arbejde! Tænk at man er så afhængig af varmt vand…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. Jeg tror, at ret mange mennesker verden over går i bad i koldt vand. Så du klarer nok en dag. Kog lidt i køkkenet og bland i en spand, så bliver du nok fin n__n

  1. admin says:

   Det er jo ikke kun pga. badet. Det er lige så meget fordi jeg ikke kan vaske noget op, og når det er så varmt, skal tingene bare helst vaskes op med det samme “/ …
   Og så går jeg altså ikke i bad i koldt vand! XD! Ikke hvis jeg kan få varmt vand.

 2. Pjattet 1. verden’s menneske

  1. admin says:

   Jeg endte med at tage et koldt bad da jeg ikke kunne få gang i lortet ;)

   1. Jeg kan ikke se hvordan første del hænger sammen med den sidste del af den sætning.

    Men hurray, bad!

    1. admin says:

     Haha XD nu ikke kritiser mit smukke ordforråd.

     1. Jeg kritisere skam ikke! … så meget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.