Ahhh… Ikke helt. Jeg er jo på Ortopædkirurgisk afdeling – som jeg egentlig havde mange store forventninger til – men jeg havde regnet med, at jeg havde været på sengeafsnittet, og ikke ambulatoriumet, som jeg altså er på. Det betyder jeg møder rigtig mange patienter – men ikke har særlig meget kontakt med dem, og næsten ingen sygepleje opgaver. Det fedeste jeg har gjort, er sådan set at måle puls – og ellers hilse pænt på patienterne, og vist dem ind til kirurgen som de skulle til samtale med… Men hold kæft hvor har jeg hørt meget om skulderen!

Men jeg glæder mig til i morgen, og håber på, at dagen også kommer til at bestå i lidt andre opgaver. Jeg kan høre at de andre oplever mange forskellige felter indenfor sygeplejen, og beskæftiger sig med mange forskellige lidelser (hvor jeg indtil nu udelukkende har kigget på patienter som skulle have eller lige havde haft en operation i skulderen). Jeg er positivt indstillet!

Forøvrigt er sygehuset i Farsø virkelig godt! Virkelig søde mennesker! Og med meget mere ro over sig, end min oplevelse af Aalborg universitets hospital… Godt nok er der langt derned, men jeg tror bestemt at det er det værd!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Haha, jeg så bare overskriften på din twitteropdatering, og tænkte om du var blevet gravid eller noget mon. :P

  1. admin says:

   Hahahaha! Niiiice! :D
   Men dog ikke nej! Det må vi heller lige vente nogle år med ^_^”

 2. Min første tanke var også, om du var gravid – især da jeg lige først så røntgenbilledet som et scanningsbillede :D

 3. […] ambulatorium på Farsø Sygehus. Det var med stor ærefrygt at jeg startede mit praktikophold, og den første dag var også meget overvældene. Den anden dag var ikke overvældene – den var bare spændene! […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.