Første dag af for evigt…

Ahhh… Ikke helt. Jeg er jo på Ortopædkirurgisk afdeling – som jeg egentlig havde mange store forventninger til – men jeg havde regnet med, at jeg havde været på sengeafsnittet, og ikke ambulatoriumet, som jeg altså er på. Det betyder jeg møder rigtig mange patienter – men ikke har særlig meget kontakt med dem, og næsten ingen sygepleje opgaver. Det fedeste jeg har gjort, er sådan set at måle puls – og ellers hilse pænt på patienterne, og vist dem ind til kirurgen som de skulle til samtale med… Men hold kæft hvor har jeg hørt meget om skulderen!

Men jeg glæder mig til i morgen, og håber på, at dagen også kommer til at bestå i lidt andre opgaver. Jeg kan høre at de andre oplever mange forskellige felter indenfor sygeplejen, og beskæftiger sig med mange forskellige lidelser (hvor jeg indtil nu udelukkende har kigget på patienter som skulle have eller lige havde haft en operation i skulderen). Jeg er positivt indstillet!

Forøvrigt er sygehuset i Farsø virkelig godt! Virkelig søde mennesker! Og med meget mere ro over sig, end min oplevelse af Aalborg universitets hospital… Godt nok er der langt derned, men jeg tror bestemt at det er det værd!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Første dag af for evigt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.