1094

Jeg er aldrig tilfreds med de ting jeg laver… Men på min skala over hvor tilfreds jeg nogensinde tillader mig at være med mig selv og det jeg laver; så er disse negle ganske ok. Selvfølgelig er der nogle kanter som burde være mere skarpe. Men det skal nok komme. Nu er det jo også længe siden at jeg ofte lavede negle + det er første gang med jeg laver nailart med mine nye produkter (som jeg forøvrigt elsker!).

Det har været rigtig svært at fange neglenes farve på billedet. Det er simpelthen den flotteste farve i virkeligheden. På billedet er farven ok, men den sker slet ikke virkelighedens farve, fyldest.

Det er desuden første gang jeg bygger på mine egne naturnegle, uden tip. Det er faktisk sværere end når der er tip på, syntes jeg. Men det er ok. Det kunne være fedt hvis mine negle på et tidspunkt blev lange nok, til at jeg kunne give dem en flottere form – fx. mandelformet, eller spidse. Det er bare ikke sikkert jeg kan nå det, inden jeg igen skal klippe dem ned, fordi jeg skal ud og være i faget som sygeplejerske… Det er heldigvis det værd.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. De er vildt flotte! Er vild med stenene :)

    1. admin says:

      Ej tusind tak! Hvor er du bare sød :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.