IMG_3402
IMG_3410
IMG_3416
IMG_3490
IMG_3505

I dag har jeg været ude og ride på Largo for første gang!! Det var HELT fantastisk! Det var bare stille og roligt i skridt, da det faktisk regnede en del (kan man heldigvis ikke se på billederne). Man kan tydeligt se at jeg ikke er afslappet på billederne. Sidder og trækker bene op under mig, og skuldrene op til ørerne, men det var helt ærligt fordi jeg var så spændt over situationen. Men det var som sagt en helt fantastisk oplevelse. Det var også godt at få lidt vejledning og støtte fra Signe.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Årh, så fint ! I klæder hinanden :)

    1. admin says:

      Taaaak! <3
      Jeg er også bare så umådelig glad for ham ^^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.