Jeg er rejst til Sønderborg. Jeg ankom hernede i går omkring klokken 23:30. Hvad laver jeg så, så langt væk fra de trygge rammer i Aalborg? Jeg er nede og besøge min kære veninde Selma, som jeg ikke har set siden december. Vi har resten af ugen sammen, og har allerede tonsvis af planer.
Dagen i dag bestod af shopping, spisen på cafe, køretur ud i landet og råhygge. Vi er lige kommet tilbage, og har sat en gyser på (the lazarus effect).

I morgen skal jeg med mit første ringridningshalløj nogensinde. Dog kun som tilskuer. Dagen afrundes selvfølgelig med en lille bytur.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Uha Sønderborg er en dejlig by :-) Har arbejdet på Sønderborg Rideklub et par måneder… Boede næsten ved Centrum:-)

    God ferie :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.