Jeg er i Sønderborg

Jeg er rejst til Sønderborg. Jeg ankom hernede i går omkring klokken 23:30. Hvad laver jeg så, så langt væk fra de trygge rammer i Aalborg? Jeg er nede og besøge min kære veninde Selma, som jeg ikke har set siden december. Vi har resten af ugen sammen, og har allerede tonsvis af planer.
Dagen i dag bestod af shopping, spisen på cafe, køretur ud i landet og råhygge. Vi er lige kommet tilbage, og har sat en gyser på (the lazarus effect).

I morgen skal jeg med mit første ringridningshalløj nogensinde. Dog kun som tilskuer. Dagen afrundes selvfølgelig med en lille bytur.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

One thought on “Jeg er i Sønderborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.