Jeg gik godt nok på Netflix for at finde en horrorfilm som jeg kunne sidde og se, i mens jeg havde hårkur i håret, og ikke rigtig kunne foretage mig så meget andet, men jeg endte ud med at sætte Eye for an eye fra 1996 på i stedet. Jeg har mave for det meste. Kan fuldstændig upåvirket se de fleste gyserfilm alene. Derfor overaskede det mig også at jeg var nødt til at tage en pause efter en af de første scener i Eye for an eye (som er en drama)! Jeg græd simpelthen som pisket, og kunne slet ikke overskue tanken om, at det faktisk er nogens virkelighed!

1123

Uden at afsløre mere end der står om filmen på Netflix, kan jeg fortælle at filmen handler om en familie, hvis datter bliver myrdet – og det er netop scenen hvor hun bliver myrdet der er så grusom. Den er voldsom eksplicit i forhold til at være en gammel film, og det var nok det der kom bag på mig. Det havde jeg slet ikke ventet.

Jeg har kun set 12 minutter af filmen indtil videre, men er spændt på hvad filmen ellers har at byde på, her efter min lille pause, hvor jeg har kunne samle mig lidt igen.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Trine says:

    Ja, det er en meget stærk scene, jeg kan godt huske den og filmen og jeg fandt også den scene hård at komme igennem.

    1. admin says:

      Ja den var godt nok modbydelig O_O Havde ikke ventet det af en forholdsvis gammel film.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.