Kiss my eyes and lay me to sleep

Jeg sagde godt nok at jeg ikke ville kigge forbi bloggen før torsdag. Det er også delvist rigtigt. Jeg kommer ikke til at svare på jeres dejlige kommentarer før efter torsdag, for jeg kan ikke lige overskue at kommunikerer med nogen, i mens jeg er så presset af min eksamen.

Alligevel ville jeg lige smutte forbi og dele lidt af det musik som giver mig (nogenlunde) ro i kroppen lige for tiden. Det er blandt AFI med nummerene ‘Kiss my eyes and lay me to sleep’ og ‘Miss murder’.

This is what I brought you, this you can keep
This is what I brought, you may forget me
I promise to depart, just promise one thing
Kiss my eyes and lay me to sleep

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.