Jeg føler ikke lige at jeg har tid til at skrive en ordentlig blog i dag, så jeg har fundet på lidt andet. Jeg vil dog først lige ligge ud med at fortælle jeg vil forsøge at blogge så meget jeg kan, men det er ikke sikkert jeg får blogget inden næste onsdag, fordi jeg har så meget jeg skal have fixet. Jeg vil få mine sædvanlige gæstebloggere til at blogge de dage din kan, men det er ikke sikkert at der er nogen af dem som har tid.

Nu til hvad jeg har tænkt mig min blog skal være i dag. Det skal være en “5 ting dag”. Dvs. at jeg nu vil nævne 5 ting under 5 kategorier. (tingene er ikke sat op efter hvad der er “bedst” eller noget i den stil). Se videre hvis det lyder forvirrende. Have a nice day! Bye!

5 gode links:

5 gode film:

 • 1. Whispering corridors: Voice Letter
 • 2. The Crow: Wicked prayer
 • 3. American History X
 • 4. Sin City
 • 5. One Missed call (asian version)

5 sidst sete film:

 • 1. House of the dead
 • 2. Bag fascaden
 • 3. 999-9999
 • 4. The Suicide song
 • 5. House on haunted hill

5 gode musiknumre:

5 historiske facts:

 • 1. Anden verdenskrig startede da Tyskland gik ind i polen (Fik england til at erklære krig). Dette var d. 1 september 1939.
 • 2. Der var 3 Puniske krige (Romerne vandt dem alle sammen).
 • 3. Den sidste forbryder der blev halshugget i Frankrig var i 1977.
 • 4. Det Vestromerskerige gik ned i 467 (men det Østromerskerige eksisterede endnu 1000 år).
 • 5. Virkingerne var på deres tid et af det renligste folk i verden.

… Jeg tagger Mia Malene og Mona til at lave 5 lister over 5 random ting.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.