Ja nu nærmer vi os den 02/02, og det vil sige, at det snart er min fødselsdag. Derfor er jeg selvfølgelig begyndt at tilføje nye ønsker til min lille ønskeliste. Her kan i da lige få et lille udsnit i nogle af alle de dejlige ting jeg ønsker mig…

105 Master Makeup Collection // Fra E.l.F (kan købes her) // 262,- kr 106Halskæde fra Pieces // Fra Smartgirl (kan købes her) // 249,75,- kr 107Hummel sneakers hi // Fra Smartgirl (kan købes her) // 479,75,- kr 108Boksertrusse Seamless (til ridning) // Fra Hooks (kan købes her) // 69,- kr109Modström jakke; ‘Gone’ // Fra Modström (kan købes her) // 900,- kr

Ja så hvis du har lyst til at give mig en gave, så har du nu fået et fingerprej om hvad det kunne være ;D haha!

 

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Det er nogle gode ønsker :)

  2. admin says:

    Hehe tak :D
    Det syntes jeg også ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.