Nu føles det som rigtig sommerferie. For første gang i år, har jeg haft tid til at ligge mig i græsset, med en bog der ikke handler om noget sygeplejefagligt overhovedet! Det er såmænd en skønlitterær bog; Det Mørke af Mads Brenøe.

Jeg kendte ikke forfatteren i forvejen, men efter at have tullet lidt rundt på bibliotekets magasin, faldt jeg over et par af hans bøger, som lød til at være noget for mig. Jeg er ca. halvvejs i bogen, og jeg syntes bestemt at den er spændene.

Bogen handler om tre mænd, som tydeligvis har et meget forskruet forhold til sex, kvinder, og livet generelt. Umiddelbart har historierne ikke noget til fælles. De forgår i vidt forskellige miljøer, og med vidt forskellige problematikker – men alligevel fornemmer man nogle stærke lighedspunkter.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.